Сега се води последната битка за нашата енергия

За нашите души

Главната война сега се води на нивото на душата, енергията и съзнанието на всеки човек. Към каквото е насочено вниманието, волята и съзнанието на човек – ние сами избираме със свободната си воля. И именно там е насочена нашата психическа енергия. И тези процеси получават нашата храна и се засилват.

В крайна сметка за никого не е тайна, че всеки човек е генератор на енергия и че психическата енергия на човек има сериозен заряд на сила.

Сега в света са създадени много сериозни процеси, именно за да се улови вниманието и енергията на човек. Това е създадената реалност на войната, целта на силите на унищожението. Но има и друго пространство – мир, любов и съзидание – поддържано от светли духовни сили. Това е истинската реалност, създадена от Създателя за нашето развитие и еволюция.

Къде хората дават енергията си, всеки решава сам – със свободната си воля. Това е индивидуалният избор на всяка душа и именно този избор е ключов на тази планета. Той винаги е съществувал през живота на човечеството, но сега настъпи този критичен, решаващ етап. Затова точно сега всеки от нас прави своя РЕШИТЕЛЕН избор.

Тази духовна битка се води в душата на всеки човек. И всичко, което се случва в заобикалящия ни живот, е просто сцена, декорация. Но каква роля ще играе всеки, всеки решава за себе си. И никой не може да бъде виновен за този избор.

Как даваме енергията си?
Къде е борбата за душата?
Душата, която всеки човек на Земята притежава, е частица от Създателя, Висшият разум е носител на неговата божествена енергия, творческа сила. Но не само носител, но и генератор. Хората и нашите учени го наричат ​​психическа енергия на човек (а психиката е душата).

Цялата сложност и опасност на днешния свят се крие във факта, че повечето хора дори не знаят за този избор, за тази основна битка за техните души.

Някой е чувал за това, но не вярва, защото хората нямат достатъчно знание, а истинското знание е било умишлено скрито от човечеството от „силните“ именно за да попречи на хората да бъдат осъзнати и осведомени.

В крайна сметка „слепите“ хора е по-лесни да бъдат заведени и бутнати в пропастта. За хората в безсъзнателно състояние е по-лесно да бъдат увлечени от илюзии и да бъдат водени по илюзорен път, който ги води към унищожение. Тогава човекът губи душата си завинаги.

Има хора, които вече са започнали сами да се досещат за това, да го усещат интуитивно – и светлите духовни сили, същите ангели пазители и други духовни същества, винаги участват в това. Те правят всичко възможно да дават на хората съвети, някаква необходима информация, учители и т.н.

Такива хора вече имат ШАНС да се спасят, но именно за тях – съмняващите се, нерешените – се води най-ожесточената борба. В края на краищата те все още са на кръстопът, могат да избират страната на света, имат известен потенциал за добро, но поради слабата си позиция и липса на знания могат да бъдат объркани и отнесени по пътя на унищожението, дори чрез измама и манипулация на съзнанието, които сега са навсякъде и на всяка крачка! И това отново може да доведе човек до загуба на душата.

И така, какво да направите, за да не се загубите в тази война?
Винаги се опитвайте всяка минута да следите към какво е насочено вашето внимание – вашите мисли и чувства – към реалността на войната, (разрушение, страдание, страхове, гняв) – или към реалността на мира, сътворението.

Където и в какво се намират вашите мисли и чувства, там тече вашата енергия. Веднага се свързвате със своята психика, душа, съзнание с реалността, за която мислите (и с нейната енергия – разрушителна или съзидателна), и започвате да отдавате енергията си там.

Ситуацията на война е създадена именно за тази цел.
Да въвлече колкото се може повече хора в енергиите на разрушението, страха и страданието.

И колкото повече хората са приковани към него със своите мисли, страхове и преживявания, толкова повече изпитват омраза и страхове, толкова по-силна и по-дълга ще е тази реалност. И тя ще унищожи тези хора.

Как точно?
Чрез пълно свързване с душата, с човешката психика като „източник на енергия“ и програмирането й за унищожение.
Тогава човек губи свободната си воля, става просто слуга на системата и нейна „батерия”.

Такъв човек вече не владее себе си (буквално!), не владее съзнанието и волята си – те са напълно контролирани и вдъхновени от системата.

Вече не може да се говори за управление на собствения си живот, създаване на собствена съдба. И често – и за продължаването на живота като цяло. Без душа животът и еволюцията на човешката личност свършва завинаги.
Как човек прави избор?

С мислите и чувствата си.

Ако се страхувате от нещо, ако мразите, проклинате враговете си, желаете на някого смърт или страдание, ако се тревожите за бъдещето или загубите си – вие сте се свързали с разрушителна реалност и тъмнината ви завладява и изтегля цялата жизнена сила от твоята душа, като я опустошаваш и разяждаш с отровата си.
Ако ти:
– си намерил сили да превключиш вниманието, мислите и чувствата си към нещо добро,

– си открил в себе си мъдростта, приемането и осъзнаването да разбереш причините и целите на всичко, което се случва, че всяка душа, още преди въплъщението, е избрала точно опита, който сега живее,
– си намерил сили да простиш на несъзнателни, диви хора, „не знаещи какво правят“,
– и също така си събудил своята вътрешна мъдрост и духовна сила да приемеш изпитанията си, дори ако все още не можеш да разбереш значението им,
– вярваш, че можеш да се справиш, всичко ще премине и ще бъдеш щастлив, ще има мир, любов и хармония в света,
– вярваш на Бог и неговата воля,

това означава, че си влязъл в пространството на Бог и неговата творческа сила ще те изпълни със сила, мир, любов и защита.

Едва когато изключите вниманието си от енергийно-информационното поле на „егрегора” на войната, излизате от неговото влияние. Това е истинската свобода и цялост.

Изключвайки се от разрушителната реалност, вие се включвате в истинското пространство на живота – творческата реалност на Създателя. В него царят мир, хармония, приемане, любов, доброта, единство, разбирателство, мир, радост, развитие и просперитет.

Затова е толкова важно съзнателно да направите избор в ума си, в душата си – да живеете в светла, божествена реалност.
Излъчвайте и чувствайте творчески чувства и енергии. Колкото повече такива хора са на Земята, толкова по-скоро тя ще стане наша видима реалност.

Хората имат свободна воля, но системата на света, всяка страна прави всичко, за да лиши хората от нея или да остави само илюзията за свободен избор, когато избираш само от опциите, специално показани за теб, когато единственият правилен път е скрит от вас.

Насочвайте собствената си свободна воля. Свободата и освобождението започват в душата на всеки човек. Както и бойното поле между доброто и злото – също в душата на всеки.

Можете да загубите в тази битка дори несъзнателно, но можете САМО СЪЗНАТЕЛНО да се спасите от унищожение.

Във всеки човек има вътрешна мъдрост, съдържаща се в една и съща част от Бога – в неговата душа.

Почувствайте със сърцето си къде е истината. Почувствайте каква е истинската стойност на вашия живот, почувствайте истинския избор на душата си – и намерете силата да се придържате към него, независимо какво е необходимо.

Бог те чака – както и красивият свят на истинската реалност. Нека желанието да го постигнете стане най-силното ви желание! Тогава точно това ще се сбъдне.

Търпение към всички, мъдрост, осъзнатост, сила на духа!
Приемане, разбиране и постоянство!
Любов и мир в душата.

Последвайте ни в Телеграм

© 2022 30dumi.eu All rights reserved!

Още по темата – във Фейсбук:


© 2022 30dumi.eu All rights reserved!