Концепцията за „сдържане броя на хората на Земята“ – лека политическа фантастика

Концепцията за „сдържане броя на хората на Земята“ – лека политическа фантастика

Какво обсъждаха най-влиятелните хора в света през 2016 г.?

През последните десетилетия доста видеозаписи изтекоха от Bohemian Grove и Bilderberg Club. Всяка година най-влиятелните семейства в света се събират на едно място на Земята, където уж си почиват и обменят впечатления от изминалата година. Но както показва практиката, всъщност на такива събития се решават много важни въпроси.

Включително и за бъдещия световен ред. Какъв трябва да бъде един идеален свят? През 2016 г. журналист присъства на такава среща и се представя за милиардер от Нова Зеландия. Беше цяла специална операция. Например, никой не знае кой всъщност е той – за секретност мъжът си купи реалистична маска и се гримираше.

Журналистът имал със себе си няколко скрити камери, които записвали всичко, което се случва около него. Някои видеоклипове бяха свободно достъпни преди няколко години и можеше да се види какво прави властта. Концепцията за „контрол на популацията“. Какво обсъждаха най-влиятелните хора в света през 2016 г.? Но дневният ред е много по-интересен. Не забравяйте, че това беше през 2016 г.! По правило се представяха най-възрастните членове на клуба. Млади и новоизпечени участници в събитието не получиха възможност да се изкажат.

Въведено е понятието „контрол на популацията“. Една от основните точки беше свободната смяна на пола, дори ако това води до невъзможност за възпроизвеждане на себеподобни. Как ви харесва: „Коригиране на човешкия геном с помощта на ваксини и въвеждане на насекоми и лекарства в диетата под прикритието на хранителни добавки“?

Пълна подмяна на месо, яйца и мляко с последващо обезвреждане на всички ферми и фабрики, произвеждащи месни полуфабрикати. Те предлагат да се замени със соя, насекоми и генетично модифицирано месо, отгледано в лаборатория.
Следващата точка е още по-кръвожадна. Намаляване на популацията от индивиди до нула в страни, които не искат да се присъединят към глобалната тенденция. Както разбирате, става дума за държави, в които се съхраняват традиционните ценности – семейство, история, морал, патриотизъм, където човекът е отделна единица – индивид, а не индивид, както се изразиха на срещата. Шепа милиардери предлагат своя план за развитие на човечеството.

Най-старият Рокфелер предложи намаляване на населението на планетата до 1,5 милиарда души до 2080 г. В същото време те трябва да живеят изключително в Европа и САЩ. Всички останали територии трябва да бъдат почистени от човешко присъствие с минимални щети на природата. Така в света ще има два грандиозни мегаполиса, а 80% от територията ще бъде предоставена на природата.

Екологичните проблеми ще бъдат решени по този начин.

Похвално е, че Дейвид се грижи за природата и околната среда, но къде щеше да настани милиарди хора?

Според протокола на концепцията, приет през 2016 г., „цензурата на жизнеспособното“ ще бъде въведена до средата на века. Това означава, че всички хора над 65 години са длъжни доброволно да се подложат на евтаназия, същото важи и за неизлечимо болни пациенти. Човек трябва да консумира изключително ресурси, докато стане работоспособен. Ако полезността му намалее, единицата трябва да бъде унищожена.

От 2035 г. те предлагат напълно да се премахне образованието, от училището до университетите. Тук обаче има нюанси. Цената на придобитите знания ще се увеличи милиони пъти и ще стане достъпна само за децата на елита. Останалите трябва да са готови да работят от 12-годишна възраст. Естествено, грижовните реформатори отбелязват, че работниците, които идват на 12-годишна възраст, ще преминат стажове и обучение, свързани с пряка работа. Освен това работният ден ще бъде увеличен до 14 часа за хората от 12 до 40 години. От 40 до 65 – 10 часа. А от 2030 г. големи парични обезщетения ще получават семействата, които вместо дете си вземат домашен любимец (куче или котка).

На срещата през 2016 г. беше представена стратегия, според която Русия ще престане да съществува през 2038 г., а Китай и Индия – до 2046 г. А голямата миграция на Австралия към САЩ е планирана за 2060 г. И много, много повече. Между другото, през 2016 г. там присъстваха много политици, които сега са дошли на власт.

Прочетете и предсказанието на Джералд Селенте – американският Нострадамус за Русия и Украйна. Постепенно, стъпка по стъпка, всички тези процеси се изпълняват.

В САЩ и Европа вече консумират храни, пълни със смлени насекоми и неизвестни хранителни добавки.

По принцип се мълчи за смяната на пола дори в детството. Ще бъде неподражаемо, когато германският канцлер е мъж през първата година от президентския си мандат, жена през втората година и след това отново мъж. Образованието в Европа и САЩ вече не е достъпно за всеки. Е, няма нужда да споменаваме конфронтацията с Русия, тя се вижда и с просто око. Хората трябва да живеят в САЩ и Европа. Никъде другаде.

За тези, на които всичко това изглежда като лоша шега или фантазия, има един прекрасен анекдот, разказан на живо от покойния Владимир Волфович Жириновски. Нека го цитирам:

„Мюлер се събужда в студена пот и вика Щирлиц: „Знаете, че Германия не се ръководи от мъж, а от фрау (Меркел) с такава (показва с ръка) нецензурна дума, а мъже не в военни униформи маршируват по тротоарите на Берлин и в женски поли, не щурмоваци, а гейове! В ръцете на евреите, с които воювахме, 99% от банките и вестниците по света. Руснаците се скараха с украинците и се бият помежду си. Боже мой! И целият този фарс се води от някакъв чернокож (Обама) от САЩ!“ Усещали ли сте как се е променил светът през 70-те години след Великата отечествена война? Все още ли мислите, че такива промени, както е посочено в статията, не могат да се случат? Ако не може, то е само благодарение на устойчивостта на държави като Китай и страните от арабския свят.

ОТВЪД РЕАЛНОСТТА

ОТВЪД РЕАЛНОСТТА

Последвайте ни в Телеграм