Извънземни с НЛО спряха военен конвой

Извънземни с НЛО спряха военен конвой

Извънземни с НЛО спряха военен конвой

Един от последнитеинформатори за НЛО, които споделиха информация за връзката на правителството на САЩ с извънземните, разказа за невероятната си среща с извънземно, което търсеше пътна помощ.

Експертът по НЛО Кортни Марчезани е една от първите в своята област, която разказва историята на Джейсън Сандс, който твърди, че познава от първа ръка тайната програма за обратно инженерство на НЛО на правителството на САЩ и казва, че дори се е срещал и комуникирал телепатично с извънземно същество.

Тя разказва как той й е казал, че докато е работил в таен екип на ВВС на САЩ за катастрофа с НЛО, е имал неочаквана среща с нечовешко разузнаване [NHI] близо до Зона 51 в пустинята Невада. Къртни разкри подробностите за извънредното съобщение на Сандс в подкаста на Disclosure Team.

Тя казва: „Имаше конвой, който напусна Нелис [база на военновъздушните сили на САЩ в южна Невада] на тренировъчната площадка и техният командир им нареди да не говорят с никого в пустинята. „Но един мъж в американска военна униформа вървеше по пътя и те спряха.

Джейсън седеше на пътническата седалка в колата и свали прозореца, за да говори с мъжа и да го попита дали има нужда от помощ. „Но това не беше човек, а същество от различен тип и го помоли за част от своя кораб.“

Според Къртни тогава Сандс предложи извънземният посетител да отиде в Зона 51 за помощ. Но тя каза: „Нещото каза не – това е историята, която чух.“ Сандс е противоречива фигура в уфологичните кръгове и вече е направил няколко екстравагантни изявления за работата си във военновъздушните сили на САЩ.

Въпреки че изглежда сигурно, че той е работил във военновъздушните сили в някакво качество, няма убедителни доказателства, че е работил като част от екип за извличане на НЛО. В дълго онлайн интервю той каза:

„Опитаха се да ме включат в програмата за възстановяване на жертви от самото начало, но аз отказах, защото смятах, че е доста грубо да се събират тела и подобни неща.“ Той твърди, че е служил във военновъздушните сили на САЩ в продължение на 22 години, през което време му е било позволено да преглежда строго секретна информация. Според него една от задачите му е свързана с технология, уловена по време на различни конфликти на Земята – да се научи да дублира и противодейства на оръжейни системи, използвани от враждебни групи и правителства тук на Земята.

Но има и по-„екзотична“ страна на работата му, каза той, включваща опити за разбиране на технологии, получени от „нечовешки интелигентни същества“. Според него една от тези национални агенции го е спряла и е поискала помощ на самотен път в пустинята на Невада.

Дейли стар

ОТВЪД РЕАЛНОСТТА

Последвайте ни в Телеграм

ОТВЪД РЕАЛНОСТТА

Последвайте ни в Телеграм