Загадъчна среща с НЛО: Историята на бивш сержант от ВВС на САЩ

Загадъчна среща с НЛО: Историята на бивш сержант от ВВС на САЩ

Бившият сержант от военновъздушните сили на САЩ Марио Уудс разказа за странната си си среща с огромен космически кораб през 1977 г.

Докато работи като охранител в една от най-секретните американски бази за ядрени оръжия в Южна Дакота, той се натъква на гигантско НЛО.

Марио е служил във военновъздушните сили на САЩ на станция, която е служила като стартова площадка за ракети, които са били част от ядрения щит на САЩ. Той разказа как по време на дежурство видял огромен светещ обект да се носи на известно разстояние от базата.

 

Това, което видял, беше толкова голямо, че го накарало да си помисли за два бомбардировача B-52, летящи в плътна формация. Скоро екипът на Марио получава аларма, показваща, че в базата е проникнато. Заедно с колега на име Майкъл Джонсън, Марио е изпратен да разследва.

Те видели някакъв обект да се рее на около миля с „пулсиращи“ светлини под него. Марио го описва като „с размерите на сграда на Walmart и дълъг колкото самолетоносач“.

Марио Уудс.Марио

По някое време от обекта излизат четири същества – три малки и едно високо. Те не вървели, но всички се движели едновременно в неговата посока. Тези същества обаче „казали“ на Марио на странен език, който той не разбирал: „Не се страхувай“.

 

Когато Марио се върнал в базата, той е разпитан за случилото се. Той говорел за всичко, с изключение на частта за странните създания, вярвайки, че споменаването им може да сложи край на кариерата му.

След този инцидент му е наредено да подпише документ за неразкриване, който му забранява да говори за странното си преживяване по време на службата му.

Този случай остава една от най-необичайните и мистериозни срещи с НЛО.

ОТВЪД РЕАЛНОСТТА

Последвайте ни в Телеграм</h1

ОТВЪД РЕАЛНОСТТА

Последвайте ни в Телеграм