Радвам се. Обичам. Благодаря. Творя. Създавам!

Всички сме чували, че мисълта е материална. Но не всеки успява да превърне желанията си в реалност. Защо е така? Нека разберем!

Всяка мисъл е вибрация. Но една мисъл е проект, който не се материализира сам. Имаме нужда от движения на тялото в материалния свят. Мисленето няма да те направи богат!

Между другото, думата „богатство“ има корен „Бог“. И е добре много хора да разберат това. Парите сами по себе си все още не са богатство, а възможност за материално богатство.

Когато изричаме мисъл на глас, ние вече сме я прехвърлили от главата надолу по тялото, към гърлото. Така една мисъл, изречена на глас, е много по-мощна от това, което „току-що сме си помислили“. Ето ви, моля, същите молитви и мантри…

Но… Можете ли да спечелите пари, като се молите за нова кола? Само думи не са достатъчни. Думите имат сила само когато са продължени в дела. Когато думата е едно с делото. Никой не харесва и не слуша дрънканици. Думите на такива хора не струват нищо. Празните приказки обикновено са досадни. Слушат се онези, които говорят малко, но си вършат работата както трябва. Държат на думата си. Не напразно старата поговорка казва: като си дал думата – дръж на нея!

И така, има проста схема:

Мисъл > Слово > Дело > Мисъл > Слово > Дело…

Човешкият мозък е способен на такива чудеса, за които дори писателите на научна фантастика не подозират. Доколко „обикновеният човек“ използва мозъка си… почти „0“ (нула), спрямо възможното.

Човек може да се настрои на ВСЯКАКВИ състояния (вибрации), но тази способност, за съжаление, много по-често се използва за настройване на разрушителност, страх, негодувание, вина, гняв. Това, за което сте се заели, е това, което получавате.

Но никой не ни забранява да се настройваме на по-високи вибрации. Попитайте каква е ползата? Представете си, доколкото можете, състоянието да бъдете в рая. Дори да можете да си представите нещо, то ще бъде „бледо нищо“ в сравнение…

Но все пак трябва да започнете отнякъде, нали?

Където и да сте, на каква честота на вълната – всичко е във вашите ръце! По-точно в главата, в Сърцето, в Душата, в Духа.

Радвам се! Обичам! Благодаря. Създавам! Творя!

Формулата от пет думи, най-мощните вибрации.

РАДВАМ СЕ – говорим за емоции, онези, искрени и светли! За радостта като цяло не е необходимо нищо друго освен желание. Научете се да се радвате, общо взето, на ВСИЧКО, което се случва в живота – ще станете Учител и ще бъдете обречени на успех във всички области. Обикновено се радваме само до първия „хълм“. Наречете удара трамплин – това вече е радост!

ОБИЧАМ – почти всеки трябва да се преквалифицира (както и самият той веднъж) към факта, че Любовта не е връзка, а състояние. Думите не могат да я опишат. Но, като сте в нея, никога няма да ви хрумне да ревнувате някого. Нямате нужда от НЯКОЙ, за да сте в състояние на Любов. Но е хубаво да я подарите на свой близък по дух човек. Изведнъж започваме наистина да виждаме, че тя е навсякъде около нас, усещаме нейното присъствие. Дишайте любов…

БЛАГОДАРЯ – след усещането на Радостта и Любовта възниква естествена и чиста нужда от Благодарност към всичко Съществуващо, за всички онези блага, радости и любов, които ни изпълват. Благодарни сме за всичко, включително за това, за което не сме мислили преди и не сме забелязали всичко, което имаме. Всъщност всички сме богати! Ние просто не го виждаме. Сякаш се отказваме…

ТВОРЯ- ние сме създадени по образ и подобие на Създателя, следователно способността за ярко творчество и желанието да се създаде нещо ново е присъщо на всеки по природа. Каквото и да ви кажат другите хора. Всеки от нас се ражда като Творец, само трябва да го събудим в себе си. Творецът вътре във вас ви очаква!

СЪЗДАВАМ – импулсът за творчество се изразява в Сътворението. Ето ги и тях, истинските „Ръцете Господни” – онези от нас, чиито ръце създават всичко красиво на този свят. Независимо дали става въпрос за произведения на изкуството или бизнес начинания. Когато един радостен и благодарен творец твори в любов, това може да бъде всичко! Изобщо не става въпрос за прекаляване. Възможността да създавате е достъпна за вас всяка минута. Въведете ред и чистота у дома – вие създавате вашето пространство. В общуването с хората можете да създадете атмосфера на приятна комуникация. В бизнеса, разбира се…

Всичко е в нашите ръце, в главата, Сърцето, Душата, Духа. Всички проблеми в живота ни – създаваме сами. Защото са „забравили“ да настроят:

РАДВАМ СЕ. ОБИЧАМ. БЛАГОДАРЯ ТИ. СЪЗДАВАМ. ТВОРЯ!

В живота предлагам на всеки от вас следното: всеки път, преди да вземете решение за каквато и да е житейска ситуация, СЕ ЗАПИТАЙТЕ: „В този момент, вземайки това решение, аз се радвам, обичам, благодаря, творя и създавам ?“

Ако поне един от читателите започне да си задава този въпрос всеки път …. тогава това вече ще е страхотен резултат!

Последвайте ни в Телеграм

© 2023 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2023 energetika-bg.com All rights reserved!