Информация и дата за eMAG Black Friday 2023

eMAG Black Friday в България е едно от най-очакваните пазарни събития в годината. Самото събитие се провежда през ноември всяка година и предлага голямо разнообразие от оферти и намаления на стоки в различни категории. Сред продуктите, които се предлагат с отстъпки по време на Black Friday в eMAG, влизат телевизори, телефони, лаптопи, модни и спортни артикули, електроуреди, продукти за дома и градината, уреди за лична грижа за възрастни и деца, мебели, играчки, гуми и други.

Дата на eMAG Black Friday 2023 – може да видите тук

За да се подготвите за eMAG Black Friday 2023, е препоръчително да посетите специалната страница за събитието на уебсайта на eMAG. Важно е да имате актуализирано мобилно приложение на eMAG с най-новата версия и да попълните предварително всички свои данни в клиентския си акаунт, включително адреса за доставка, като той трябва да бъде попълнен точно и на кирилица.

За удобство при поръчките си през опцията „Плащане с 1 клик“ може да запазите кредитната/дебитната си карта в акаунта си, което ви позволява да плащате бързо и сигурно по време на Black Friday.

Продуктите, предлагани от eMAG, могат да бъдат получени в избрани куриерски офиси, клонове на „Български пощи“, емаг шоурум и easybox. Също така, имате възможност за доставка до посочен адрес, като куриерите ще качат пратката до врата, независимо от размера й. Проверката на пратката при доставка също е възможна.

Важно е да обърнете внимание, че продуктите, предлагани от Marketplace търговци, се доставят от съответния търговец и куриерска фирма, с която той работи.

През последните години, еМАГ Black Friday се радва на голям успех. Например, през 2022 г., потребителите са отделили средно 591 лв. за своите поръчки, като са добавили средно по 3 продукта в количката си. Най-скъпият поръчан продукт е бил DJI Mavic 3, Cine Premium Combo за 8 569,99 лв.

Тези факти подчертават популярността и значимостта на eMAG Черен Петък за потребителите в България, като събитието се превърна в традиция, която очакват с нетърпение всеки ноември.

Емаг – обща информация

Емаг (eMAG.bg) е един от най-големите онлайн търговци в България, предлагащ широка гама от стоки и услуги. Сайтът предлага продукти в различни категории като електроника, дрехи, обувки, козметика, детски играчки, домакински уреди, мебели, спортни стоки и много други.

Емаг има широка клиентска база и е популярен избор за пазаруване поради няколко причини:

Голямо Разнообразие от Продукти: Емаг предлага богато разнообразие от продукти в над 30 категории, което прави сайта подходящ за широк спектър от потребители.

Чести Промоции и Намаления: Емаг често предлага различни промоции, намаления и специални оферти, включително по време на събития като Черния Петък, Коледните и Новогодишните празници и други.

Лесна Навигация и Удобство за Потребителите: Уебсайтът на Емаг е добре организиран, с ясна навигация и функционалности за търсене, което прави пазаруването много удобно за потребителите.

Различни Начини за Плащане и Доставка: Потребителите имат възможност да избират между различни начини за плащане като кредитна/дебитна карта, наложен платеж, банков превод и др. Също така, предлагат се различни опции за доставка, включително куриерска доставка, вземане от магазин и др.

Отзивчив Клиентски Сервиз: Емаг има екип от професионалисти, готови да помогнат на клиентите с всякакви въпроси или проблеми, които могат да възникнат по време на пазаруването.

Гаранция и Качество на Продуктите: Сайтът предлага гаранция за закупените продукти, като се гарантира качество и оригиналност.

Емаг Маркетплейс: Емаг разполага с маркетплейс платформа, където вендори и производители могат да предлагат свои продукти.