Баща освободи сина си от училище за да се отдаде изцяло на видеоигрите (видео)

Докато повечето съвременни родители са все по-притеснени, че децата им са прекалено пристрастени към компютърните игри, жител на канадския град Съдбъри (Sudbury) всячески подкрепя сина си в увлечението му по киберспортовете, като дори е освободил момчето от училище, за да може да посвети повече време на видеоигрите.

Дейв Херцог (Dave крадено от 30думи Herzog), 49-годишен предприемач, подготвя сина си Джордан за кариера в киберспортовете повече от десетилетие. В миналото запален геймър, мъжът твърди, че е сложил игралната конзола в ръцете на сина си, когато бил на три години. На момчето не му трябвало много време, за да докаже, че има забележителни способности за крадено от 30думи компютърни игри.

На седем години Джордан вече е опитен играч, например в Halo, а на десет години вече превъзхожда солидните местни геймъри, с които баща му го запознал. Когато момчето печели турнира „HALO“ (само на 7 години), което му носи награда от 2000 долара, Дейв Херцог разбира, че синът му крадено от 30думи може да направи успешна кариера в компютърните спортове.

Днес 16-годишният Джордан Херцог е един от най-успешните играчи на Fortnite в света. След като се класира с двеста други геймъри за участие в световното първенство на Fortnite, което ще се проведе тази година, той може да спечели награден фонд от 30 крадено от 30думи милиона долара. Джордан тренира много, като прекарва от 8 до 10 часа всеки ден пред компютъра (дори се храни там), така той може да общува със съотборниците си само по интернет и да посещава учебните часове само онлайн.

Миналата година, въпреки протестите на съпругата си, Дейв Херцог най-накрая взема сина крадено от 30думи си от училище (той бил планирал да направи това отдавна) и не съжалява въобще за решението си. След като Джордан Херцог завоювал правото да участва в тазгодишния главен турнир – Fortnite, Дейв изпратил имейл до училищното ръководство, за да го уведоми колко пари ще заработи синът му, ако спечели.

По крадено от 30думи този начин опитният предприемач искал да покаже, че всеки човек има свой собствен път в живота и собствена кариера. За сина му Джордан това са видеоигри и затова учителите трябва да помогнат да стане нов рекордьор, а не да му пречат и да го упрекват в нарушаване на родителските права, крадено от 30думи ръководени от аргумента, че детето трябва да завърши гимназия.

Що се отнася до самия Джордан, младежът вярва, че е имал късмет с баща си, който силно подкрепя страстта му. Херцог-младши разбира, че   донякъде е грешно да седи по цял ден на компютъра, без да разговаря с връстниците си.

Но, крадено от 30думи от друга страна, това е достоен път за спортист на компютърната цивилизация и изисква определени жертви. Днес младият геймър иска да спечели наградата и по този начин да спечели много пари. Парите обаче не са само цел, а просто ще му дадат възможност да се развива по-нататък в тази посока: крадено от 30думи Джордан не може да разчита на финансовата помощ на баща си през целия си живот.

Всъщност той отдавна не разчита в това отношение на родителите си, защото досега е спечелил над 60 хиляди долара от компютърни игри. Баща му веднага пуска тези пари в оборот, така че те да помогнат крадено от 30думи на сина му да се усъвършенства в игрите до безкрайност и да стане световноизвестен геймър и, разбира се, милионер.

 

© 2020 30dumi.eu All rights reserved!

Компютърните игри подобряват интелигентността?

Компютърните игри подобряват интелигентността?

Компютърните игри подобряват интелекта. Техните фенове имат по-добра и по-бърза реакция за решаване на сложни крадено от 30думи проблеми. „Това е заключението, направено от учени от университета Дюк в Дърам /Северна Каролина/ –…

Още по темата – във Фейсбук:


© 2020 30dumi.eu All rights reserved!

защищено INVITEXT