„Полетът на кондора“: 100-годишната перуанска мелодия, която завладя света! (видео)

Невероятна мелодия! Истински шедьовър!

Истинско удоволствие е да се слуша тази мелодия! Веднага се появява усещане за полет и величие. Със сигурност създателят на тази мелодия е истински гений! „Полетът на кондора“ може да се слуша вечно.

Тя е написана от перуанския композитор Daniel Alomía Robles през далечната 1913 крадено от 30думи година. С други думи, тази мелодия е на повече от сто години! И тя все още звучи и покорява сърца.

Но тя добива известност едва през 60-те години на миналия век. Тогава групата музиканти „Los Incas“ я изпълняват в Париж и там я чува американският музикант Пол Саймън.

По-късно той крадено от 30думи измисля думи на тази мелодия. И оттогава „Полетът на Кондора“ започва да завладява света. Варианти на тази мелодия и песен има много.

В началото тази мелодия се смята за народна, но близък роднина на Роблес опровергава тази информация.

Един от най-известните изпълнители на „Полетът на Кондора“ е еквадорският музикант Лео крадено от 30думи Рохас. Той я изпълнява с пан-флейта, което и придава особен чар и магнетизъм.

Благодарение на нея Лео се класира за финалите на известен музикален конкурс. Той свири невероятно и от сърце. С пълна отдаденост.

А флейтата на Пан просто завладява с нежния си и мелодичен звук. Слушаш и на душата крадено от 30думи ти става някак по-леко!

© 2020 30dumi.eu All rights reserved!

Всеки неизбежно показва истинското си лице, само когато сме зависими от него

Всеки неизбежно показва истинското си лице, само когато сме зависими от него

Всеки човек неизбежно показва истинското си лице, когато сме зависими от него. И се случва да зависим, да, понякога няма как да е по крадено от 30думи друг начин. Детето зависи от родителя…

Никола Тесла за това как да живеем в алчен свят, в който властват негодниците

Никола Тесла за това как да живеем в алчен свят, в който властват негодниците

От първите страници на една от книгите си Тесла пише не за науката и своите открития, а крадено от 30думи за хората, техните морални качества, честност, доброта и достойнство. Той пише емоционално, с…

Още по темата – във Фейсбук:


© 2020 30dumi.eu All rights reserved!

защищено INVITEXT