„Полетът на кондора“: 100-годишната перуанска мелодия, която завладя света! (видео)

Невероятна мелодия! Истински шедьовър!

Истинско удоволствие е да се слуша тази мелодия! Веднага се появява усещане за полет и величие. Със сигурност създателят на тази мелодия е истински гений! „Полетът на кондора“ може да се слуша вечно.

Тя е написана от перуанския композитор Daniel крадено от 30думи Alomía Robles през далечната 1913 година. С други думи, тази мелодия е на повече от сто години! И тя все още звучи и покорява сърца.

Но тя добива известност едва през 60-те години на миналия век. Тогава групата музиканти „Los Incas“ я изпълняват в Париж и там я чува американският крадено от 30думи музикант Пол Саймън.

По-късно той измисля думи на тази мелодия. И оттогава „Полетът на Кондора“ започва да завладява света. Варианти на тази мелодия и песен има много.

В началото тази мелодия се смята за народна, но близък роднина на Роблес опровергава тази информация.

Един от най-известните изпълнители на „Полетът на крадено от 30думи Кондора“ е еквадорският музикант Лео Рохас. Той я изпълнява с пан-флейта, което и придава особен чар и магнетизъм.

Благодарение на нея Лео се класира за финалите на известен музикален конкурс. Той свири невероятно и от сърце. С пълна отдаденост.

А флейтата на Пан просто завладява с нежния си и мелодичен крадено от 30думи звук. Слушаш и на душата ти става някак по-леко!

© 2020 30dumi.eu All rights reserved!

Повярвайте! Всеки, който иска да бъде щастлив, ще бъде!

Повярвайте! Всеки, който иска да бъде щастлив, ще бъде!

Човек е създаден за щастие, но ако не слуша сърцето си, не живее осъзнато, правейки всеки ден избор в полза на щастието, крадено от 30думи тогава не се изненадвайте, че всичко се обърква.…

Всеки неизбежно показва истинското си лице, само когато сме зависими от него

Всеки неизбежно показва истинското си лице, само когато сме зависими крадено от 30думи от него

Всеки човек неизбежно показва истинското си лице, когато сме зависими от него. И се случва да зависим, да, понякога няма как да е по друг начин. Детето зависи от родителя…

Никола Тесла за това как да живеем в алчен свят, в който властват негодниците

Никола Тесла за това как да крадено от 30думи живеем в алчен свят, в който властват негодниците

От първите страници на една от книгите си Тесла пише не за науката и своите открития, а за хората, техните морални качества, честност, доброта и достойнство. Той пише емоционално, с…

Още по крадено от 30думи темата – във Фейсбук:


© 2020 30dumi.eu All rights reserved!

защищено INVITEXT