Тревожните сигнали на нашето тяло, които говорят за сериозни душевни и емоционални проблеми

Д-р Сюзън Бабел счита, че дискомфортът и болката могат да бъдат сигнали за вътрешни преживявания – тайни страхове, нерешени въпроси. Хроничните болки са симптоми на стрес и емоционални проблеми, особено когато физиологията е наред и няма видими причини за болка.

Нашето тяло е изключително сложен крадено от 30думи механизъм, чувствително реагиращ не само на външни, но и на вътрешни фактори. Д-р Сюзън Бабел, психолог, специалист в областта на депресиите, има интересна теория за сигналите на нашето тяло.

Това са нагледни картинки, илюстриращи теорията на лекаря, и прости препоръки за отстраняване на психологическите проблеми.

Глава

Всякакъв вид главоболие възниква крадено от 30думи от прекомерен стрес. Това може да е загриженост за резултат, чести преживявания за незначителни дреболии, постоянно бързане.

Изход: Оставяйте време за себе си Всеки Ден. Позволете си да се отпуснете и да не се тревожите за делата си за известно време. Почивайте си и не се упреквайте за това. От крадено от 30думи тези „бездействащи минути” производителността ви ще се увеличи. И главата няма да ви боли.

Шия

Дискомфортът в шията символизира тежестта на обидата на другите, тежестта на досадата върху собственото несъвършенство. Шията боли, когато не можем да простим на някого или на себе си.

Изход: Преразгледайте отношението си към себе си крадено от 30думи и другите. Най-вероятно хората не искат да ви обиждат. И не трябва да съответствате на собствените си строги очаквания. Отнасяйте се към света не чак толкова сериозно и се научете да прощавате. И по-важното – мислете повече за неща, които обичате.

Рамене

Болката в раменете и плещите подсказва, че носим крадено от 30думи тежък емоционален товар, намираме се под много голям емоционален натиск. Може би някой оказва натиск върху нас. Или не можем да вземем важно решение и това е наше тежко бреме.

Изход: Опитайте да споделите проблемите си с близък приятел. Ще почувствате облекчение. Дори ако просто го кажете, това ще ви крадено от 30думи помогне да не носите сами този товар. Или може би ще отвори очите си за просто решение на проблема.

Горната част на гърба

Болките в тази област показват липса на емоционална подкрепа, липса на близки хора наблизо. Когато подсъзнателно се чувстваме нелюбими или подценени.

Изход: Общувайте повече с различни хора. крадено от 30думи Не зацикляйте върху себе си, бъдете открити и приятелски настроени. Запознавайте се с нови хора, идете на среща. И най-важното, не потискайте в себе си чувството на привързаност.

Долната част на гърба

Ако постоянно се тревожим за пари, може да имаме болки в кръста. Може би собствената ни тайна завист крадено от 30думи към богат живот не ни дава покой или близките непрекъснато ни карат да се тревожим за пари.

Изход: Щастието не е в парите – без значение колко банално звучи, но е така. Така че спрете да се тревожите – най-добрите неща в живота са безплатни! И правете това, което обичате. крадено от 30думи Работата, в която в вложена душата ви, ще ви донесе не само удоволствие, но и осезаеми дивиденти в бъдеще.

Лакти

Болката в лактите показва липса на гъвкавост, твърде упорито нежелание за компромис. Най-вероятно сме против някои важни промени в живота. Или подсъзнателно се страхуваме да приемем нещо ново.

Изход: Животът крадено от 30думи понякога може да изглежда твърде труден и жесток. Само така изглежда. Може би просто усложнявате нещата. Бъдете гъвкави – не губете енергията си в борба с това, което не можете да промените.

Ръце

Ръцете болят у онези, които отдавна и силно се нуждаят от приятелство. У тези, които нямат спокойствие крадено от 30думи и време за дружеско общуване с други хора. Ако ви болят китките – това е сигнал, че е време да напуснете затворения си свят.

Изход: Опитайте се да намерите нови приятели. Обядвайте с колега. Отидете на стадиона, на концерт – почувствайте се част от тълпата. По-смело разговаряйте с нови хора, крадено от 30думи защото предварително не можете да познаете къде можете да срещнете истинско приятелство.

Бедра

Такива болки могат да измъчват хората, които се придържат твърде много към предсказуемостта на живота крадено от 30думи и комфорта. Патологичният страх от промяна, нежелание за промяна на установения ред, постоянно съпротивление на новото, може да предизвика болка в бедрата.

Изход: Не се съпротивлявайте на естественото течение на живота. Животът е мобилен, променлив и толкова интересен. Възприемайте промяната като вълнуващо приключение. И не отлагайте за по-късно важни решения.

крадено от 30думи

Колене

Болката в коленете най-вероятно е признак на силно раздуто „его“. Коленете ни болят, когато мислим твърде много за себе си и твърде малко за другите, когато сме твърдо и безкомпромисно уверени, че светът се върти около нас.

Изход: Огледайте се – не сте сами на планетата. Бъдете внимателни към крадено от 30думи другите. Изслушайте приятел, помогнете на майка си, подкрепете колега. По-често помагайте на хората. Можете да се заемете с доброволна дейност.

Пищял

Болката в тази област е признак на силно емоционално претоварване. Чувство за собственост, любовни преживявания, болезнена, ослепителна ревност.

Изход: Трябва да се научите да се доверявате на половинката си. крадено от 30думи Отпуснете се и спрете да контролирате любимия си човек. И може би е време да изоставите старите, изживели времето си привързаности.

Глезени

Болката в глезените означава, че често забравяме за себе си. И се отказваме от удоволствията. Може би работата отнема цялото ни време или ние приемаме желанията си прекалено крадено от 30думи несериозно, като постоянно ги избутваме на заден план.

Изход: Време е да започнете да се глезите. Купете си това, което искате, позволете си добър нощен сън, опитайте някое скъпо ястие. Забравете за кариерата си за известно време и помислете, например, за романтична връзка. Или планирайте пътешествието на мечтите си.

Стъпала

крадено от 30думи

Причината за болката в стъпалата вероятно е в дълбока апатия. Сякаш тялото ни отказва да продължи напред, сякаш се страхуваме от живота и не виждаме смисъл да вървим напред. Когато подсъзнателно си мислим, че всичко е лошо и животът се е провалил, ни болят стъпалата.

Изход: Научете се да обръщате крадено от 30думи внимание на малките радости в живота. За красотата на света и хората. Насладете се на ароматите, вятъра и слънцето. Вземете си пухкав домашен любимец или си намерете интересно хоби. Напълнете живота си с приятни преживявания. Избягвайте тъжните спомени и се усмихвайте по-често. Потърсете радост в живота всеки ден.

Заключение

Изводът крадено от 30думи е прост: обичайте себе си, прощавайте си. Бъдете внимателни към другите и се опитайте да не се обиждате на околните. Общувайте, усмихвайте се и бъдете здрави!

© 2020 30dumi.eu All rights reserved!

Да пием за здраве – съвети от традиционната китайска медицина

Да пием за здраве – съвети от традиционната китайска медицина

„Алкохолът -това е напитка крадено от 30думи от небесата. В умерени дози, той сгрява кръвта, подобрява циркулацията на енергията Ци, ободрява духа, помага да се предпазим от настинки, избавя от мъчителното безпокойство и…

Още по темата – във Фейсбук:


© 2020 30dumi.eu All rights reserved!

крадено от 30думи
защищено INVITEXT