Posted in

Жена, която е в кома повече от десет години, роди дете

Полицията на град Финикс в САЩ започна разследване за вероятно  изнасилване в клиника на жена, която забременяла и родила дете в състояние на кома.

Инцидентът се е случил в клиниката за специализирана  медицинска помощ Hacienda в столицата на Аризона. Жената е приета в болницата най-малко преди десет години, след като едва не се   удавила.

Раждането станало на 29 декември, но информация за инцидента и официални коментари започнаха да се появяват преди ден. Отбелязва се, че детето е родено живо и здраво.

„Полицейското управление на Финикс провежда разследване. Работим с полицията, за да осигурим целостта на разследването и да установим справедливост“  – цитират медиите изявлението на официалния представител на губернатора на Аризона.

Според сайта Arizona’s Family, който цитира свой източник, преди началото на раждането персоналът на клиниката не е знаел за бременността на пациентката. Отбелязва се, че след този инцидент правилата за работа в институцията са променени: сега мъжкият медицински персонал може да влезе в отделението на пациентките само придружен от колеги от женски пол.

© 2018 30dumi.eu   All rights reserved!

Още по темата:

Фантастично: Незрящо българско момиче е детето- чудо на САЩ (видео)

Фантастично: Незрящо българско момиче е детето- чудо на САЩ (видео)

Да, Лола е сляпо българче, осиновено от американка Лола Уолтърс е само на 13…
Само за мъже: Защо не ти трябва разведена с дете – 10 причини

Само за мъже: Защо не ти трябва разведена с дете – 10 причини

Значи за каталога с  разведени жени с деца всичко е  ясно. Разлистваш и избираш.…

© 2018 30dumi.eu   All rights reserved!

ОТВЪД РЕАЛНОСТТА

Последвайте ни в Телеграм