Само за мъже: Защо не ти трябва разведена с дете – 10 причини

жена

Значи за каталога с  разведени жени с деца всичко е  ясно. Разлистваш и избираш. Нека половината от тях да си търсят  партия за  една нощ, а другата половина да си търси нова половинка „докато смъртта ги раздели.“

Независимо от целите, аз бих бягал и крадено от 30думи от първите, и от вторите. Ами  ако пияният хормон надделее и ти се поиска разведена с дете за цял живот?

Ето  защо не трябва да си имаш работа с  разведена жена с дете:

Причина 1. Тя има  дете и е  сама. За Това си има причина. Най-вероятно ти тази причина крадено от 30думи никога няма да узнаеш, и в повечето случаи  бившият ще се  появява в разговора като „говедо“. А тя, разбира се, е  богиня, която е самото безгрешно съвършенство. Защо говедото си е тръгнало от богинята – не е ясно.

Причина 2. Тя има дете и си първият и мъж след биологичния  крадено от 30думи баща на детето. Поне така казват. Можеш ли да повярваш? Или къде са всички, които са били преди теб?

Причина 3. Тя има дете. Дори в случай на искрена взаимна обич, това   силно ограничава свободата ти. Искаш ли да отидеш с нея на романтичен уикенд в Берлин? Отиваш, разбира се, крадено от 30думи просто резервирай семеен апартамент  и забрави за секс с изглед към  Александерплац. Знаеш защо.

Причина 4. Тя има дете и някъде съществува биологичният баща на това дете. Аз пея оди за съзнателните бивши съпрузи, които не забравят за своите деца и адекватно изпълняват на ролята на неделни татковци. Но ти  крадено от 30думи трябва да разбереш,  че ще трябва да се виждаш с този мъж от време на време  и да знаеш , че той я е чукал преди теб. И може би е правил това по-добре, и по-дълбоко, по-бързо, по-силно. Можеш да го попиташ.

Причина 5. Тя има дете и баща на крадено от 30думи това дете. Тя ти казва, че той е говедо, а ти си горд да осъзнаваш собственото си превъзходство, но я  си представи реакцията си, ако той не е говедо, а нормален човек?

Причина 6. Тя има дете и един въпрос: ако биологичният баща осъзнава отговорността си и обезпечава детето. А крадено от 30думи ако не? Ще трябва ти да правиш всичко това. И ако тя си тръгне?

Причина 7. Тя има дете, то е било преди теб и  винаги ще бъде по-важно от  теб. В случай с  проблеми с детето ти веднага минаваш на втори план. Майчиният инстинкт – това не е твоята крадено от 30думи страст.

Причина 8. Тя има дете и със сигурност ще чуеш подобни фрази „Обичаш мен – обичай и моето дете.“ Добре, но сляпата любов  е максимумът, който ще крадено от 30думи ти бъде позволен. Ако непълнолетният негодник продаде твоя нов iPhone за доза наркотик – не можеш да се заемеш с неговото възпитание. За това то има майка и биологичен баща.

Причина 9. Тя има дете –  наистина ли искаш да чуеш от него легендарната фраза: „Ти не си ми баща!“

крадено от 30думи

Причина 10. Тя има дете, и,  не, тя не те обича, не и вярвай!

крадено от 30думи

защищено INVITEXT