Само за мъже: Защо не ти трябва разведена с дете – 10 причини

жена

Значи за каталога с  разведени жени с деца всичко е  ясно. Разлистваш и избираш. Нека половината от тях да си търсят  партия за  една нощ, а другата половина да си търси нова половинка „докато смъртта ги раздели.“

Независимо от целите, аз бих бягал и от първите, и от вторите. крадено от 30думи Ами  ако пияният хормон надделее и ти се поиска разведена с дете за цял живот?

Ето  защо не трябва да си имаш работа с  разведена жена с дете:

Причина 1. Тя има  дете и е  сама. За Това си има причина. Най-вероятно ти тази причина никога няма да узнаеш, и крадено от 30думи в повечето случаи  бившият ще се  появява в разговора като „говедо“. А тя, разбира се, е  богиня, която е самото безгрешно съвършенство. Защо говедото си е тръгнало от богинята – не е ясно.

Причина 2. Тя има дете и си първият и мъж след биологичния  баща на детето. Поне така крадено от 30думи казват. Можеш ли да повярваш? Или къде са всички, които са били преди теб?

Причина 3. Тя има дете. Дори в случай на искрена взаимна обич, това   силно ограничава свободата ти. Искаш ли да отидеш с нея на романтичен уикенд в Берлин? Отиваш, разбира се, просто резервирай семеен апартамент  и крадено от 30думи забрави за секс с изглед към  Александерплац. Знаеш защо.

Причина 4. Тя има дете и някъде съществува биологичният баща на това дете. Аз пея оди за съзнателните бивши съпрузи, които не забравят за своите деца и адекватно изпълняват на ролята на неделни татковци. Но ти  трябва да разбереш,  че ще крадено от 30думи трябва да се виждаш с този мъж от време на време  и да знаеш , че той я е чукал преди теб. И може би е правил това по-добре, и по-дълбоко, по-бързо, по-силно. Можеш да го попиташ.

Причина 5. Тя има дете и баща на това дете. Тя ти казва, крадено от 30думи че той е говедо, а ти си горд да осъзнаваш собственото си превъзходство, но я  си представи реакцията си, ако той не е говедо, а нормален човек?

Причина 6. Тя има дете и един въпрос: ако биологичният баща осъзнава отговорността си и обезпечава детето. А ако не? Ще трябва ти крадено от 30думи да правиш всичко това. И ако тя си тръгне?

Причина 7. Тя има дете, то е било преди теб и  винаги ще бъде по-важно от  теб. В случай с  проблеми с детето ти веднага минаваш на втори план. Майчиният инстинкт – това не е твоята страст.

Причина 8. Тя има крадено от 30думи дете и със сигурност ще чуеш подобни фрази „Обичаш мен – обичай и моето дете.“ Добре, но сляпата любов  е максимумът, който ще ти бъде позволен. Ако непълнолетният негодник продаде твоя нов iPhone за доза наркотик – не можеш да се заемеш с неговото възпитание. За това то има майка крадено от 30думи и биологичен баща.

Причина 9. Тя има дете –  наистина ли искаш да чуеш от него легендарната фраза: „Ти не си ми баща!“

Причина 10. Тя има дете, и,  не, тя не те обича, не и вярвай!

защищено INVITEXT