Какво има на края на Вселената

GalaxyСъобщението на NASA за поредното научно откритие разтърси световната научна общност. Hubble  отново донесе храна за размисъл. Той засне галактики , които са на разстояние повече от 13 милиарда светлинни години .

Отново всички заговориха за възможността да се открие  тайната за възникването на нашата Вселена.

Хъбъл   с максимална точност крадено от 30думи в продължение на няколко години е направил около 2000 снимки с висока резолюция . Накрая вече може да се види най-отдалечената точка на нашата Вселена.

В допълнение , също така тя е и най-старата . Тези снимки, според изчисленията на учените , показват какво се е случило преди 13 милиарда крадено от 30думи светлинни години. Снимките показват само някакви безформени светлини.
Hubble всъщност може да се приравни към своеобразна  машина на времето , която позволява да погледнем години назад и да видим много галактики, които са възниквали, сблъсквали са се една с друга, което в крайна сметка е довело до това, което ние крадено от 30думи сега виждаме около нас.

Основният въпрос, Какво е имало преди създаването на Вселената и къде е нейният край, остава загадка .

защищено INVITEXT

Последвайте ни в Телеграм

3 thoughts on “Какво има на края на Вселената

  1. До администраторите на сайта.защо от мобилен телефон под андройд 4.2 и с опера мини вече не мога да разглеждам сайта.отваря се начална та страница и като отида към статията се отваря някаква досаднареклама ,adwise, така е от две седмици.преди безпроблемно си го четях.оправете го,почитател съм на сайта .същото е и с непозвато енергетика,иначе всичко друго си върви на операта

Add Comment