Хората са потомци на пришълци от различни звезди

В продължение на много десетилетия човечеството се опитва да намери контакти с други разумни цивилизации.

За решаването на този проблем се извършва радиопрослушавне на космоса, изучават се екзопланети, анализират се доказателства за наблюдения на НЛО. В същото време по някаква причина това, че редица древни цивилизации на планетата са били космически пришълци, изпада от полезрението на изследователите.

Китай: Преселници по неволя

Сред държавите в съвременния свят Китай е една от най-древните цивилизации. В същото време митологията на тази страна прилича повече на научнофантастичен роман, отколкото на легендите от древността. Според популярна легенда, първият император на Китай Хуан Ди пристигнал на Земята под формата на дракон на летяща колесница от звездите.

И всичко това защото преди две години в държавния архив на Китай случайно беше открит любопитен документ. Според учените в текста на стар свитък се твърди, че астрономите от древен Китай през 48 г. пр. Хр. са отбелязали със съжаление, че в съзвездието Стрелец една от големите планети, наречена „планетата на дракона“, внезапно е престанала да съществува. Императорите на страната вярвали, че техните далечни предци са пристигнали на Земята от тази планета.

Това се случи поради защото планетата била застрашена от смърт, тъй като нейната звезда  трябвало да се превърне в бяло джудже. В най-кратки срокове, според китайските легенди, била организирана и извършена евакуация, която била успешна.

Сравнително наскоро учени от университета в Гьотинген потвърдиха, че според техните данни в годините, посочени в древни китайски ръкописи, „планетата на драконите“ наистина е загинала и се е намирала в съзвездието Стрелец. Причината за трагедията е експлозията на звезда, около която се върти планетата.

Възниква въпросът преди колко години е извършено преселването. Отговор на този въпрос дава ръкописът „Чи“, който гласи, че „богове от звездите“ са управлявали Китай в продължение на 18 000 години.

Следва: Египет: Фараоните – Мигранти от Марс

 

Последвайте ни в Телеграм

© 2022 30dumi.eu All rights reserved!

Още по темата – във Фейсбук:


© 2022 30dumi.eu All rights reserved!