Извънземни в кухата Земя

Как извънземните цивилизации пътуват из Вселената

Родни Клъф счита, че е разгадал феномена на появата на извънземни на нашата планета и други космически обекти. Според експерта човечеството изхожда от погрешна представа за структурата на Земята.

Според него външната обвивка на нашата планета е около половината от общия й размер. Следва огромно кухо пространство, където могат да бъдат разположени извънземни градове, бази, цели държави.

След това идва определена обвивка от материя, която позволява да се ограничават термоядрените процеси в ядрото на планетата. Самото ядро ​​е истинска звезда – генератор на невероятно количество енергия.

Благодарение на тази сила е възможно да се изкривява пространството и времето, да се отварят портали, така че извънземните да летят от едно космическо тяло в друго, без да преодоляват огромните разстояния на Вселената.

Всъщност тази теория може да се окаже вярна. Защото данните за структурата на Земята се изчисляват въз основа на масата и плътността на нашата планета. Никой от земляните все още не е слизал на дълбочина повече от 12 хиляди метра (сондажът на Колския полуострова).

А какво има на 25 хиляди метра или на 50 хиляди метра? Просто не знаем. Всички уж известни данни не са нищо повече от теория.

Въз основа на анализа на движенията на НЛО и многобройните наблюдения в различни части на земното кълбо може да се заключи, че тези устройства се движат еднакво бързо във въздуха, във водата и дори в почвата.

Очевидно има технология за използване на термоядрен синтез, която позволява движение не във времето и пространството, а през всяка материя, без да се изразходва енергия, като се заобикалят силите на съпротивление и законите на физиката.

Трудно е да си представим какви закони на физиката използват хипотетичните извънземни.

Звучи фантастично, но в книгата си Родни Клъф разчита не само на теоретични изчисления, но и на докладите на тези, които са били отвлечени от извънземни.

Хората често казват, че са били в извънземни бази в недрата на Земята. Тоест можем да заключим, че това изобщо не са извънземни, а по-развити представители на друга цивилизация, съжителстваща с човечеството.

Докладите за невероятно огромна мрежа от подземни тунели, простиращи се на десетки хиляди километри, се вписват перфектно в тази хипотеза. По този начин може да се предположи, че междугалактическите полети са далечно бъдеще за човечеството и миналия век за нашите подземни съседи.

Може да се отвори портал в ядрото на всяко космическо тяло, ако не е охладено, и да последва незабавно преместване до желаната точка във Вселената.

Ето защо НЛО често летят през скали или се крият не в небето, а под вода или във вулкан. Там е тяхната база и портал за пътуване до планети и галактики.

Затова НЛО най-често се виждат на Земята, а не в космоса.

Теорията на Родни Клъф е доста противоречива, но според някои изследователи на НЛО има шанс да бъде вярна. Всъщност през последните десет години уфолозите са събрали данни за повече от 12 000 случая на наблюдения на НЛО. Но в същото време само десетки такива обекти бяха забелязани в околоземното пространство.

Оказва се, че останалите хиляди просто са използвали различен метод, за да напуснат Земята. А версията на Родни Клъф е много подобна на истината.

Родни Клъф, един от най-известните днес привърженици на теорията за кухата земя и автор на World Top Secret: Our Earth is Hollow, беше сред тези, които планираха да организират експедиция до Северния полюс и накрая да открият входа на Вътрешната Земя, който беше толкова успешен скрит от много години.

Експедицията в крайна сметка се провали поради някои финансови и организационни неуспехи, но Клъф продължава да се надява, че един ден те ще стигнат до там, ще намерят дупка и накрая ще видят кухата Земя и нейните жители.

Последвайте ни в Телеграм

© 2022 30dumi.eu All rights reserved!

Още по темата – във Фейсбук:


© 2022 30dumi.eu All rights reserved!