Хората сме извънземни и сме доставени на Земята преди стотици хиляди години

Хората сме извънземни и сме доставени на Земята преди стотици хиляди години

Ами ако хората са извънземните, които търсим през цялото време?

Според експерти хората най-вероятно са били кръстосани с друг вид, вероятно от звездната система Алфа Кентавър – която е една от най-близките слънчеви системи до Земята – в далечното минало, което е довело до появата на съвременните хора.

В Тел ал-Ухаймир в днешен Ирак, където някога се намирал древният шумерски град Киш, археолозите откриха един от най-старите древни документи на планетата – плочката на Киш, за която се смята, че датира от 3500 г. пр.Хр.

Списъкът на шумерските царе казва, че Киш е първият град, в който има царе след потопа, започвайки с Джушур.

Наследникът на Джушур се нарича Куласина-бел, но всъщност това изречение на акадски означава „Всички те бяха господари“. По този начин някои учени предполагат, че това може да означава отсъствие на централна власт в Киш за известно време.

Смята се, че този древен документ предшества шумерската клинопис и египетските йероглифи с почти сто години.

Развитието на способността за изразяване на мисли чрез писане е един от първите начини, по които човекът се различава от животинския свят.

За пет хиляди години човекът произведе електричество, разцепи атома, създаде компютри и прати човек на Луната. Постигнахме това, което другите видове все още не са постигнали.

На Никой друг вид на земята не може да бъдат приписани толкова уникални постижения за толкова кратък период от време. Интересното е, че в сравнение с други видове на Земята, нашата „еволюция“ е сравнително кратка.

Много малко време е минало от появата на първия хоминид на Земята, най-вероятно няколко милиона години. Това е един от най-големите научни въпроси на всички времена: Защо само нашият вид е постигнал това ниво на технологичен интелект?

Очевидно няма нищо по-напреднало на планетата Земя от хората.

Въпреки че на Земята има различни „интелигентни“ видове, никой от тях не използва технологиите по начина, по който го правим ние.

Представете си за секунда, ако по някаква причина хората трябваше да се върнат в джунглата и да оцеляват там. Много експерти са съгласни, че повечето от тях не биха оцелели за много дълъг период от време.

Много учени са съгласни, че хората, извън техния интелект, не са много способни да заемат широк спектър от местообитания. С други думи, ние сме много ограничени, когато става въпрос за нашата планета.

В допълнение към невероятната ни интелигентност, биолозите са забелязали и контрастите между човешката физиология и тази на другите животни на Земята. Много учени са съгласни, че в сравнение с други животински видове на Земята, хората са доста странни. Например конче още при раждането е в състояние да ходи и да функционира почти самостоятелно, но човешкото дете не може да направи това, което ни прави напълно безпомощни. С други думи, ние сме родени, преди да сме неврологично готови за живот.

Много изследователи са съгласни, че има много уязвимости, които съпътстват нашата интелигентност.

С течение на времето хората на Земята стават двукраки, освобождавайки по-високите ни крайници, позволявайки ни да манипулираме обекти, да създаваме инструменти и др. Но за всичко това, според експерти, нашият вид е платил висока цена. Болката в кръста е симптом, който според много експерти може да разкрие много за външния ни вид. Любопитното е, че други животни на Земята НЯМАТ този проблем. Сякаш само хората страдат от някои от тези проблеми.

И така, какво означава всичко това? Според един от експертите това означава, че ние сме тези извънземни, които търсихме през цялото това време.

Нова теория, предложена от д-р Елис Силвър, твърди, че има няколко характеристики в човешката раса, които показват, че хората не са еволюирали по едно и също време с другите форми на живот на Земята.

Книгата, озаглавена „Хора не са на Земята: Научна оценка на доказателствата“, е обобщение на теориите за и против човешката еволюция на Земята. В книгата водещият природозащитник д-р Елис Силвър оценява тринадесет водещи хипотези и седемнадесет фактора, които показват, че хората не са от Земята.

Предполага се, че човечеството е най-високоразвитият вид на планетата, но е изненадващо неприспособен и зле адаптиран към околната среда на Земята: за него вредна слънчевата светлина, изпитва силна неприязън към храни от естествен произход, има абсурдно високо ниво на хронични заболявания и много други, каза доктор Елис в интервю.

Според д-р Елис хората могат да страдат от болки в гърба, тъй като нашият вид първоначално е еволюирал на друга планета с по-ниска гравитация, а добавяйки още мистерии, д-р Елис също така посочва странността на новородените с големи глави и затруднявайки майките да раждат, което може да доведе до смърт както за майката, така и за детето.

И така, откъде сме дошли? Според д-р Елис най-вероятно неандерталците са се кръстосвали с друг вид в далечното минало, вероятно от звездната система Алфа Кентавър, която е една от най-близките слънчеви системи до Земята, което е довело до появата на съвременните хора.

Според д-р Елис милиони хора по света „чувстват“, че не принадлежат на Земята.

Д-р Елис обяснява: „Това предполага (поне за мен), че човечеството може да е еволюирало на друга планета и тук сме били доставени като високо развит вид. Една от причините за това… е, че Земята може да е планета затвор, тъй като изглеждаме като естествено агресивен вид и сме тук, докато се научим да се държим прилично.“

Д-р Елис заключава, че човечеството не е еволюирало от този конкретен вид живот, а е еволюирало другаде и е доставено на Земята (като напълно развит хомо сапиенс) преди между 60 000 и 200 000 години.

Освен това, както отбелязва Робърт Сефер, според съвременните данни за секвениране на ДНК е доказано, че човечеството, каквото го познаваме, не е само ЕДНА „раса“, произлизаща от един прародител в Африка, а хибридизиран вид, а зад всичко това се крие много по-мистериозна истина.

По време на дискусията за Rh-отрицателната кръв бяха повдигнати много въпроси. Ако човечеството наистина произлиза от общ древен африкански прародител, тогава, според теориите, кръвта на всички хора би била съвместима, но, за съжаление, това не е така. В тази връзка има много въпроси, на които само науката не е в състояние да даде изчерпателни отговори. Откъде идва Rh отрицателната кръв? И защо една Rh-отрицателна майка с Rh-положителни деца се опитва да отхвърли собственото си потомство? Възможно ли е това да се дължи на доста противоречива теория? Теория, която предполага, че човечеството всъщност не е една раса, а хибридизиран вид.

Книгата, написана от Робърт Сепер, Amnesic Species: Our Forbidden History, е за мистериозната Rh-отрицателна кръвна група. Не само, че видовете с амнезия предполагат, че човечеството всъщност е хибридизиран вид, а авторът предполага, че на Земята са съществували много напреднали цивилизации преди нас, но са били унищожени от някаква голяма глобална катастрофа, както историята тайнствено ни казва.

Сепер твърди, че всяка изчезнала раса е била заменена с друга, но само няколко избрани запазват спомените и свещеното знание от миналото. В нашата суета смятаме, че сме открили някои велики истини на науката и технологиите, но в действителност тепърва започваме да преоткриваме дълбоката мъдрост на миналите цивилизации. В много отношения ние сме като пробуждащ се вид, страдащ от амнезия, копнеещ да си върне забравеното минало.“

Баските, живеещи в Испания и Франция, имат най-висок процент на Rh-отрицателна кръв. Около 30% имат (rr) Rh отрицателна кръв и около 60% носят един (r) отрицателен ген.

„Има 612 вида и подвида примати, признати от Международния съюз за опазване на природата (IUCN), и нито един от тях няма Rh-отрицателна кръв, казва Робърт Сепър.

 

Последвайте ни в Телеграм

© 2022 30dumi.eu All rights reserved!

Още по темата – във Фейсбук:


© 2022 30dumi.eu All rights reserved!

ОТВЪД РЕАЛНОСТТА

Последвайте ни в Телеграм