Вашата вибрация е паднала до критично ниво – признаци

Когато нивото на вибрациите ви намалее, отношението към живота се променя драстично.

Всеки ден се превръща в опасно изпитание, в което всичко е страшно и не се вижда край на неприятностите.

Ако почувствате, че явно нещо не е наред с вашите вибрации, не забравяйте да обърнете внимание на това. Защото това, което се случва, изобщо не е толкова безобидно, колкото изглежда.

Има редица признаци, по които е доста лесно да се определи, че вибрацията на човек е намаляла до критично ниво, което означава, че човекът трябва незабавно да се спасява.

Нека започнем с това какво е висока вибрация? Това е, когато се събуждате сутрин, пълни със сила и енергия, позитивна нагласа, готови за дела и постижения. Не става дума за розови илюзии, че всичко винаги ще бъде наред. Не, вие прекрасно разбирате, че денят ни подготвя препятствия, неприятни моменти и дори сериозни изпитания. Въпреки това, не се тревожите за нещо, което все още не съществува. Вие твърдо вярвате, че проблемите трябва да се решават непрекъснато. И можете да се справите с всичко. Не веднага, не за един ден, не както бихте искали, но определено ще преодолеете всичко.

Когато нивото на вибрациите ви намалее, вашето отношение към живота се променя драстично. Всеки ден се превръща в опасно изпитание, в което всичко е страшно и не се вижда край на неприятностите. В резултат на това не можете да живеете пълноценно, защото тревожността буквално превзема мислите ви.

Как можете да определите, че вашата вибрация е спаднала до критично ниво? Предлагаме ви да се запознаете с най-често срещаните признаци, които показват това. Ако забележите дори 1-2 от тях, време е да промените нещо в живота си.

5 опасни признака, че вибрациите ви са много ниски:

1. Усещате постоянна умора, тежест в душата, физически дискомфорт.

Когато вибрацията ви е намалена, има странно усещане, сякаш не сте спокойни. Всичко изглежда както винаги, но едва се събуждаш сутрин, едва посягаш към работа, не искаш нищо и никого. Опитваш се да си спомниш какво е разстроено, какво се е счупило, но не можеш. Освен това започват да ви притесняват някакви странни болки, болят гърба и краката. В собственото си тяло ти е неудобно, в душата цари пълно объркване и объркване, а най-обидното е, че няма причина.

Всичко се обяснява много просто: изобщо не сте там, където трябва да бъдете, не правите това, което искате, обграждате се с грешни хора. Не е изненадващо, че всичко това не оказва влияние върху физическото ви благополучие.

Тялото и душата ви буквално крещят и призовават за промяна, само че дали ще ги чуете? ..

2. Правите само това – съжалявате себе си, обвинявайки другите за собствените си неуспехи.

Колкото по-ниска е вашата вибрация, толкова повече се изкушавате да влезете в образа на жертвата и да останете в него възможно най-дълго. Самобичувате се, че не сте способни на нищо и няма да постигнете нищо, колкото и да се стараете. По принцип е доста удобно: по този начин се освобождавате от отговорност за собствения си живот и се наслаждавате на страданието с всички сили.

От време на време все още правите героични опити да покорите някои нереалистични висоти, пропадате (което е естествено, защото трябва да започнете с малки стъпки) и въздишате разочаровано: „Винаги нямам късмет!“ Това не е най-добрият начин да се измъкнете от този капан.

Има само един изход: спрете да се самосъжалявате и просто продължете напред. Не се получава? Трудно е? Това е нормално: това е така за всички.

3. Избухвате внезапно със или без причина.

Колкото по-ниска е вибрацията ви, толкова по-силен е някакъв неразбираем тиктакащ механизъм вътре. Най-малкото малко нещо, една дума, мисъл е достатъчна, за да ви накара да избухнете. Освен това неуспехите се случват все по-често и с течение на времето – дори без причина. Всяко препятствие предизвиква паника и мисли за бягство. Ако можехте, щяхте да се скриете в пясъка като щраус, всичко изглежда толкова ужасно и безнадеждно.

Тревожността и безпокойството са най-опасните съюзници и следователно само изострят проблемите. Ниските вибрации са истинският ви проблем.

4. Не забелязвате доброто и положителното в живота.

Когато вибрацията намалее, тогава се случва друго изключително неприятно нещо: ние вече не можем да виждаме доброто, което е в живота ни. Оттук нататък ние забелязваме и мислим само за лошото, изхвърляйки всякаква информация, която не се вписва в картината на „житейската катастрофа“. Естествено, в същото време пропускаме всички възможности по някакъв начин да подобрим живота си.

Не позволявайте на негативните мисли да завладеят живота ви.

5. Чувствате, че не сте там, където трябва да бъдете.

Ако мисълта, че не сте там, където трябва да бъдете, ви обзема отново и отново, това е червен флаг. Доверете се на собствения си вътрешен глас: той се опитва да достигне до вас и да ви принуди да преосмислите ситуацията.

Най-вероятно просто сте заседнали в някакъв момент и тъпчете на едно място дълго време.

Но нивото на вибрация директно зависи от това дали продължавате да се развивате и работите върху себе си, или не.

Успех!

Последвайте ни в Телеграм

© 2021 30dumi.eu All rights reserved!

Още по темата – във Фейсбук:


© 2021 30dumi.eu All rights reserved!