НАСА се подготвя за първия контакт с извънземните (видео)

Както стана известно на The Times, НАСА предприе доста странна и неочаквана стъпка: космическата агенция подписа договор с британски църковни представители като част от програма за подготовка на религиозни водачи за откриването на извънземен живот.

Както съобщава The Times, НАСА и други космически агенции се насочват към намиране на доказателства, крадено от 30думи че живот съществува извън планетата Земя.

Преподобният д-р Андрю Дейвисън, свещеник и професор по теология в университета в Кеймбридж, е един от 24-те теолози, които участват в спонсорирана от НАСА програма в Центъра за теологични изследвания на Космическата агенция (CTI) в Принстънския университет.

Теолозите се опитват да преценят как основните крадено от 30думи световни религии ще реагират на новините за откриването на извънземен живот.

Официално тази инициатива на НАСА е свързана с пускането на космическия телескоп Джеймс Уеб на стойност 10 милиарда долара.

Експерт от НАСА казва пред The ​​Times: „Може да не намерим живот до 100 години. Или можем да го намерим крадено от 30думи още следващата седмица.“ И сега Дейвидсън, заедно с екип от други теолози, се опитва да отговори на въпроса: Бог ли е създал живот в други части на Вселената? Или: Бог изпрати ли Спасителя да умре за греховете на хората или за греховете на извънземните?

Друг въпрос, който британските свещеници се крадено от 30думи опитват да решат, е дали откриването на извънземен живот изисква религиите да пренапишат цялата история на сътворението в Битие? Дейвисън кандидатства за програмата, след като обсъди тези въпроси със своите студенти по теология, а след това прекара една академична година в Принстънския университет през 2016 г. по спонсорираната от НАСА крадено от 30думи програма Social Impact of Astrobiology на стойност 1,1 милиона долара.

Шефът на CTI Уил Сторар казва, че програмата тепърва започва и НАСА иска „сериозни научни изследвания, публикувани в книги и списания“, посветени на „дълбокото чудо, мистерия и значението на откриването на живот  на друга планета“. Според уверенията на Дейвисън, водещите крадено от 30думи световни религии ще приемат новината за откриването на извънземни „с лекота“.

Коментар: Когато от време на време ние, подобно на други конспиративни, уфологични или нибирологични ресурси, правим определени материали, посветени на предстояща среща със зелени човечета, някои коментатори се натъкват на материала и започват да разказват, че всички „чинии“ крадено от 30думи са отблясъци на лещи и че авторите на материала са идиоти.

Но, както виждаме, още по-големи „умници“ работят в НАСА и във Ватикана, където се готвят да представят на света малки зелени човечета поне от 2016 г. И трябва да приемем, че там вече всичко е написано и как да крадено от 30думи се обясни и какво да се каже, така че скептиците скоро ще очакват големи промени в мирогледа си.

Някои, които са със слаби нерви, няма да могат да понесат това, което виждат и ще полудеят, какъвто беше случаят с американските индианци, които първи срещнаха испанците.

Единственото, което не е крадено от 30думи много ясно, е защо НАСА не включи в програмата си някой от известните борци срещу пандемията, след като, както смятат много конспиролози, марсианците и пандемията са някак свързани.

По-специално, Хърбърт Уелс във „Войната на световете“ предполага, че марсианците могат да загинат от обикновен грип. В тази светлина НАСА със сигурност крадено от 30думи трябва да вземе някои мерки, за да защити братята, но досега няма съобщения за това.

Може би те ще се появят по-късно, когато времето на разкриване ще бъде още по-близо, така че следим развитието на събитията.

ufonews

Последвайте ни в Телеграм

© 2021 30dumi.eu All rights reserved!

Още крадено от 30думи по темата – във Фейсбук:


© 2021 30dumi.eu All rights reserved!

защищено INVITEXT