Астралните пътешественици: хората, за които са отворени вратите към други реалности

Всеки знак на зодиака има възможност да попадне в друга реалност. Само че за да направи пътешествие в астралния свят, той първо трябва да се учи дълго и упорито.

Но представителите на някои зодиакални съзвездия успяват без особени затруднения.

Ракът е много впечатлителен и променлив знак, той изцяло зависи от заобикалящата го среда, както и от хората, които са в непосредствена близост до него. Този знак живее с емоции, той има добре развита интуиция, която никога не го подвежда.

Раците на подсъзнателно ниво, без дори да го знаят, могат да намерят изход от всяка объркана ситуация, сякаш някой отгоре им показва правилния път. Също така, те имат много развито чувство за самосъхранение, в състояние са да оцелеят при всякакви условия и да се адаптират към всичко на света.

Благодарение на своята фина, възприемчива душа, Ракът може да се превърне в отличен медиум.

Близнаците имат уникалната способност да гледат в бъдещето, но, за съжаление, те не винаги се доверяват на своите инстинкти.

Представителите на този знак са миролюбиви  по природа, те интуитивно усещат, когато някой се нуждае от помощ и често позволяват дори и на непознати да поплачат на рамото им.

Но ако нарушите равновесието на Близнаците с някакво действие, то с един замах те могат да се превърнат в зло, капризно и непоносимо чудовище.

Но на първо място, кармичната задача на Близнаци е да може да слуша своя вътрешен глас, с помощта на който може да помогне не само на себе си, но и на околните.

Водолеите живеят повече в бъдещето, отколкото в настоящето и още повече в миналото. Понякога се отдават на мечтите си до степен, в която фантазиите им стават реалност.

Този знак притежава удивителни способности за самохипноза; чрез обикновена медитация те могат да направят пътешествие до най-далечното си бъдеще, като същевременно го коригират по желание.

Водолеят се интересува много от всичко, което не може да бъде обяснено: мистицизмът и езотериката са най-силната му страст. Много екстрасенси и ясновидци са родени под този знак.

Всеки Водолей може лесно да научи това, но проблемът е, че те много бързо се отегчават.

За Рибите е по-лесно, отколкото за всеки друг, да си проправя път към друга реалност. За това не е нужно да научават нищо.

Рибите по природа се смятат за знак на зодиака, както се казва, „не от този свят“. Те живеят интуитивно, никога не се подвеждат от предчувствия.

Същото се отнася и за хората, с които Рибите общуват: те веднага разпознават негативния човек, който срещат по пътя си и не го допускат в живота си.

Затова рядко се срещат хора с тъмна аура в тяхната среда. И ако тези им възможности също се подобрят, тогава всички врати към други реалности ще бъдат отворени за тях.

esotericblog

 

© 2020 30dumi.eu All rights reserved!

Още по темата – във Фейсбук:


© 2020 30dumi.eu All rights reserved!