Не им трябва любов: Зодиакалните знаци, които не искат да обичат

Любовта иска да намери всеки от нас. Това е съвсем естествено! Човек винаги се привлича от любовни преживявания и силни чувства. Любовта ни дава мир и увереност.

Влюбените хора са много различни от тези, които не са в състояние да обичат. Незнанието как да обичаш някого може да зависи от много фактори.

Може би човек има психологическа травма от детството, преживял е несподелена любов или просто е роден под грешен зодиакален знак.

Днес ще разберем това. Запознайте се с класацията на представителите на зодиите, за които е малко вероятно от другите да имат любовна връзка.

Близнаци

Вятърничавите представители на съзвездието Близнаци са начело на нашия списък на тези, които не знаят как да обичат. Всъщност това е много изненадващо, защото родените под този зодиак ни се струват влюбчиви и романтични хора.

Но не, това е просто илюзия. Хитрите и двулични Близнаци знаят как да привлекат вниманието към своята личност. Тези зодиакални представители умело демонстрират своите комуникационни умения, благодарение на които предизвикват увереност в себе си.

Близнаците говорят красиво и правят добри подаръци. Те са в състояние да се закълнат във вярност и вечна любов. Но ще мине известно време и от тези „чувства“ и „признания“ няма да остане и следа.

Защото хората, родени под това съзвездие, не знаят как да обичат. Това е тяхната същност. Те понякога могат да си мислят, че са влюбени, но по-късно осъзнават, че са се объркали.

В тях е заложена тази измамна увереност в чувствата им, които обикновено се изпаряват след кратко време. Представителите на този Зодиак са толкова вятърничава, че от любовта, в която са се клели преди седмица, може би не е останало нищо.

Затова не вярвайте сляпо в признания, когато те са произнесени от представител на Близнаци. Може би ще са искрени, но определено измамни за самите себе си.

Козирог

Хладнокръвни работохолици – така можете да се опишат накратко представителите на съзвездието Козирог. Те са родени под управлението на земните стихии и затова контролират всичките си емоции.

Трудно е да наречем Козирога емоционална личност. В крайна сметка тези хора винаги разчитат на логичното си мислене. Те са насочени към резултата, и към някои специални и висши такива.

Козирозите няма да се задоволят с нещо малко, може би затова често постигат висоти в кариерата си. Представителите на този зодиак заобикалят любовните чувства.

Всичко това защото се страхуват да не се подхлъзнат. Те са свикнали да държат всичко под контрол. Романтиката и всичко свързано с нея не е подходящо за начина на живот на Козирога.

Има моменти, когато земният Зодиак иска да завладее представител на противоположния пол и вижда това просто като още една цел, която трябва да бъде постигната.

И Козирогът я постига. Разбира се, тези представители на зодиака са в състояние да се влюбят, но често заобикалят всички тези чувства. На първо място, те са нетърпеливи да постигнат невиждани висоти и едва след това мислят за създаването на семейство.

Водолей

Още един неочакван гост в нашия списък е зодиакалният знак Водолей. Той обича да витае в облаците и да танцува по вятъра. Тези хора са истински находки.
Водолеят е душата на всяка компания. С тези представители на зодиака е много забавно и добре. Много хора искат да постигнат благоразположението на този знак на зодиака, но никой не знае, че самият Водолей не се нуждае от всичко това.

Въздушните представители на зодиака не търсят любовта. Удобно им е да бъдат свободни и да се чувстват спокойни. Те не обичат да поемат отговорност, а отношенията са вид отговорност за себе си и за тяхната сродна душа.

Водолеят е много влюбчив и понякога това го притеснява. Той може да бъде 100% сигурен, че ще успее да се влюби истински. Но тези чувства не траят дълго.

Защото природата им си казва думата. След известно време, дори и да е във връзка, представителят на въздушния елемент започва да се отдалечава от втората си половинка.

Прави каквото иска, дори и любимият му да не го одобрява. И това, всъщност, не е важно! В крайна сметка Водолеят ще се ядоса само ако другата му половинка започне да забранява нещо. Това ще доведе до разпад на връзката.

източник еsotericblog

© 2020 30dumi.eu All rights reserved!

 

Готови ли сте да узнаете истината?

Готови ли сте да узнаете истината?

Сега по-долу ще прочетете една приказка. Всички описани герои и събития са измислени. Всяко съвпадение с реални хора и събития е случайно. И така … Представете си, че целият ви…

Още по темата – във Фейсбук:


© 2020 30dumi.eu All rights reserved!