Конспиративно: Топ тенисистът Марат Сафин предсказа масово чипиране на хора

Руският топ тенисист * Марат Сафин предсказа масово чипиране на населението на Земята. Тенисистът говори за това на живо в Instagram акаунта на Sports.ru.

Според руснака хората  изкуствено са принуждавани да изпадат в паника заради пандемията от коронавируса.

„Мисля, че с вируса нещата не са такива, както се разказва, но хората вярват във всичко, в ужасните истории по телевизията“, каза спортистът. Според него скоро ще бъде измислена ваксина срещу болестта, заедно с която микрочиповете ще бъдат имплантирани в човешкото тяло.

Сафин отбеляза, че чипирането е полезно за някои „господари на света“, които са „над световни лидери“. Благодарение на микрочипове ще бъде „много по-лесно“ да проследяват всеки човек.

* Мара̀т Миха̀йлович Са̀фин е руски тенисист от татарски произход, роден в Москва на 27 януари 1980 г. Професионалист е от 1997 г. От турнирите с висока категория има спечелени 15 титли на сингъл, две от които от Големия шлем, както и една на двойки с партньор Роджър Федерер.
Роден е на 27 януари 1980 г. в Москва, Русия
Висок е 1,93 m . Завършва кариерата си на 11 ноември 2009 г.

Уикипедия

© 2020 30dumi.eu All rights reserved!

 

Баща освободи сина си от училище за да се отдаде изцяло на видеоигрите (видео)

Баща освободи сина си от училище за да се отдаде изцяло на видеоигрите (видео)

Докато повечето съвременни родители са все по-притеснени, че децата им са прекалено пристрастени към компютърните игри, жител на канадския град Съдбъри (Sudbury) всячески подкрепя сина си в увлечението му по…

Още по темата – във Фейсбук:


© 2020 30dumi.eu All rights reserved!