Стъпката до Щастието: Само позволете на Вселената да ви даде това, от което се нуждаете, а не това, което искате!

Не всички в този свят вярват в Закона за привличането. Тук ще се постараем да ви обясним защо много хора все още не могат да използват това правило на практика.

Когато създаваме привличане в истинския си „Аз“, Вселената започва да работи в името на изпълнението крадено от 30думи на нашето желание, което е доказателство, че Законът на привличането наистина съществува. Но е важно правилно да използвате този закон.

Ако желанието ни не идва от сърцето ни, а от егото ни, тогава нищо няма да се получи. Не си и помисляйте да се отнасяте към Вселената като към приказна крадено от 30думи фея, изпълняваща всичките ви капризи.

Нека да го кажем така – ако вие, като малко дете, правите списъци с желания, включително за всякакви неща, които искате да имате, места, които искате да посетите, и хора, с които искате да се сближите, това означава, че не разбирате съвсем точно на какъв крадено от 30думи принцип действа Законът на привличането.

Живеейки на принципа „искам да получа“, ние преставаме да изпитваме щастие и удовлетворение от това, което имаме, кои сме и какъв живот живеем. Което ни принуждава постоянно да търсим нещо по-голямо, по-добро или по-ново.

По-разумно е да се опита различен подход. Например, да оставим Вселената крадено от 30думи да избира, а не да отправяме искания към нея. Оставете я да ви води и да ви показва пътя.

Успокоявайки своето его и доверявайки й се, ние си даваме шанс да изживеем своята уникална съдба. Всичко, което се изисква от нас, е само да се вслушваме във Вселената. Просто вървете крадено от 30думи в посоката, в която тя ви сочи.

Глупаво е да си мислим, че сега, когато сме станали възрастни, знаем по-добре от какво се нуждаем, в сравнение с онези времена, когато бяхме деца и правехме списъци с подаръци за Нова година и рождените си дни. Всъщност желанията ни са се променили крадено от 30думи твърде малко. Сега вместо за играчки мечтаем за пари, за висок социален статус, за скъпа кола, пътувания до скъпи и модни курорти. Само формата се е променила, но не и съдържанието.

Удовлетворението от нова кола се „изхабява“ в рамките на само една година, а след като се появи нов модел – искаме него.

Започваме да молим Вселената да ни изпрати втората половинка, тъй като предишният ни партньор не е оправдал нашите очаквания. Срещаме новия човек, но минава малко крадено от 30думи време и вече се опитваме да го сменим и него, защото пак е е това, от което (си мислим, че ) се нуждаем.

Пари … Не е нужно дори да говорим за това колко сме зависими от тях.

Постоянната ни жажда да притежаваме нещо ново въобще не е в състояние крадено от 30думи да ни направи истински щастливи.

А защо просто не спрем да се молим? Вместо това е по-добре да започнем да обръщаме внимание на знаците, които ни дава Вселената и които ни указват нашия реален житейски път.

Започнете да се ръководите от истинските си желания в действията си. Съдбата ни се крадено от 30думи сформира от това, какви сме всъщност. А не от това – какво искаме!

kyblife

© 2019 30dumi.eu All rights reserved!

Още по крадено от 30думи темата – във Фейсбук:


© 2019 30dumi.eu All rights reserved!

защищено INVITEXT