Стъпката до Щастието: Само позволете на Вселената да ви даде това, от което се нуждаете, а не това, което искате!

Не всички в този свят вярват в Закона за привличането. Тук ще се постараем да ви обясним защо много хора все още не могат да използват това правило на практика.

Когато създаваме привличане в истинския си „Аз“, Вселената започва да работи в името на изпълнението на нашето желание, което е доказателство, че Законът на привличането наистина съществува. Но е важно правилно да използвате този закон.

Ако желанието ни не идва от сърцето ни, а от егото ни, тогава нищо няма да се получи. Не си и помисляйте да се отнасяте към Вселената като към приказна фея, изпълняваща всичките ви капризи.

Нека да го кажем така – ако вие, като малко дете, правите списъци с желания, включително за всякакви неща, които искате да имате, места, които искате да посетите, и хора, с които искате да се сближите, това означава, че не разбирате съвсем точно на какъв принцип действа Законът на привличането.

Живеейки на принципа „искам да получа“, ние преставаме да изпитваме щастие и удовлетворение от това, което имаме, кои сме и какъв живот живеем. Което ни принуждава постоянно да търсим нещо по-голямо, по-добро или по-ново.

По-разумно е да се опита различен подход. Например, да оставим Вселената да избира, а не да отправяме искания към нея. Оставете я да ви води и да ви показва пътя.

Успокоявайки своето его и доверявайки й се, ние си даваме шанс да изживеем своята уникална съдба. Всичко, което се изисква от нас, е само да се вслушваме във Вселената. Просто вървете в посоката, в която тя ви сочи.

Глупаво е да си мислим, че сега, когато сме станали възрастни, знаем по-добре от какво се нуждаем, в сравнение с онези времена, когато бяхме деца и правехме списъци с подаръци за Нова година и рождените си дни. Всъщност желанията ни са се променили твърде малко. Сега вместо за играчки мечтаем за пари, за висок социален статус, за скъпа кола, пътувания до скъпи и модни курорти. Само формата се е променила, но не и съдържанието.

Удовлетворението от нова кола се „изхабява“ в рамките на само една година, а след като се появи нов модел – искаме него.

Започваме да молим Вселената да ни изпрати втората половинка, тъй като предишният ни партньор не е оправдал нашите очаквания. Срещаме новия човек, но минава малко време и вече се опитваме да го сменим и него, защото пак е е това, от което (си мислим, че ) се нуждаем.

Пари … Не е нужно дори да говорим за това колко сме зависими от тях.

Постоянната ни жажда да притежаваме нещо ново въобще не е в състояние да ни направи истински щастливи.

А защо просто не спрем да се молим? Вместо това е по-добре да започнем да обръщаме внимание на знаците, които ни дава Вселената и които ни указват нашия реален житейски път.

Започнете да се ръководите от истинските си желания в действията си. Съдбата ни се сформира от това, какви сме всъщност. А не от това – какво искаме!

kyblife

© 2019 30dumi.eu All rights reserved!

Още по темата – във Фейсбук:


© 2019 30dumi.eu All rights reserved!