Стъпката до Щастието: Само позволете на Вселената да ви даде това, от което се нуждаете, а не това, което искате!

Не всички в този свят вярват в Закона за привличането. Тук ще се постараем да ви обясним защо много хора все още не могат да използват това правило на практика.

Когато създаваме привличане в истинския си „Аз“, Вселената започва да работи в името на изпълнението на нашето желание, което е крадено от 30думи доказателство, че Законът на привличането наистина съществува. Но е важно правилно да използвате този закон.

Ако желанието ни не идва от сърцето ни, а от егото ни, тогава нищо няма да се получи. Не си и помисляйте да се отнасяте към Вселената като към приказна фея, изпълняваща всичките ви капризи.

крадено от 30думи

Нека да го кажем така – ако вие, като малко дете, правите списъци с желания, включително за всякакви неща, които искате да имате, места, които искате да посетите, и хора, с които искате да се сближите, това означава, че не разбирате съвсем точно на какъв принцип действа Законът на привличането.

крадено от 30думи

Живеейки на принципа „искам да получа“, ние преставаме да изпитваме щастие и удовлетворение от това, което имаме, кои сме и какъв живот живеем. Което ни принуждава постоянно да търсим нещо по-голямо, по-добро или по-ново.

По-разумно е да се опита различен подход. Например, да оставим Вселената да избира, а не да крадено от 30думи отправяме искания към нея. Оставете я да ви води и да ви показва пътя.

Успокоявайки своето его и доверявайки й се, ние си даваме шанс да изживеем своята уникална съдба. Всичко, което се изисква от нас, е само да се вслушваме във Вселената. Просто вървете в посоката, в която тя крадено от 30думи ви сочи.

Глупаво е да си мислим, че сега, когато сме станали възрастни, знаем по-добре от какво се нуждаем, в сравнение с онези времена, когато бяхме деца и правехме списъци с подаръци за Нова година и рождените си дни. Всъщност желанията ни са се променили твърде малко. Сега вместо за крадено от 30думи играчки мечтаем за пари, за висок социален статус, за скъпа кола, пътувания до скъпи и модни курорти. Само формата се е променила, но не и съдържанието.

Удовлетворението от нова кола се „изхабява“ в рамките на само една година, а след като се появи нов модел – искаме него.

Започваме да крадено от 30думи молим Вселената да ни изпрати втората половинка, тъй като предишният ни партньор не е оправдал нашите очаквания. Срещаме новия човек, но минава малко време и вече се опитваме да го сменим и него, защото пак е е това, от което (си мислим, че ) се нуждаем.

Пари … Не е крадено от 30думи нужно дори да говорим за това колко сме зависими от тях.

Постоянната ни жажда да притежаваме нещо ново въобще не е в състояние да ни направи истински щастливи.

А защо просто не спрем да се молим? Вместо това е по-добре да започнем да обръщаме внимание на знаците, които ни дава крадено от 30думи Вселената и които ни указват нашия реален житейски път.

Започнете да се ръководите от истинските си желания в действията си. Съдбата ни се сформира от това, какви сме всъщност. А не от това – какво искаме!

kyblife

© 2019 30dumi.eu All rights reserved!

Още по темата – във Фейсбук:


© 2019 30dumi.eu All rights reserved!

защищено INVITEXT