НАСА: Създателят на Вселената е извънземен програмист

iКакво е отношението ви към идеята, че цялото създадено за всички времена  човечество е продукт на  суперкомпютърна програма? Че нашите отношения, чувства, спомени – всичко това се генерира от извънземни суперкомпютри?

Който казва, че в НАСА няма непредубедени и възприемчиви към съвременните реалности и идеи крадено от 30думи учени, разбира се, греши.

Много експерти на НАСА показват достатъчно гъвкавост, а даже и допускат възможността за това, че човечеството живее в холограма, създадена от представители на извънземна цивилизация.

Какво е отношението към идеята, че цялото създадено някога човечество е продукт на един вид суперкомпютърна програма? Че нашите отношения, чувства, крадено от 30думи спомени – всичко се генерира от суперкомпютри?

За първи път тази интригуваща теория е предложена от професора във факултета по философия в Университета в Оксфорд, Ник Бостром, който през 2005 г. е назначен за директор на Oксфордския институт за бъдещето на човечеството.

Този институт е част от Философския факултет и крадено от 30думи Школата XXI век Джеймс Мартин. Целта на инициативата е да се изследват такива най-важни и приоритетни области за човечеството като влиянието на технологиите и възможността за глобална катастрофа в бъдеще. В работата си, изследователите използват интердисциплинарен подход.

Теорията на Бостром, между другото, се споделя и от няколко уважавани учени.

Например крадено от 30думи директорът на Центъра за еволюционни изчисления и компютърно проектиране в Jet Propulsion Laboratory на НАСА Rich Terrail предполага, че нашият Създател е космически програмист.

Това означава, че ние живеем в холографски свят и всичко около нас, включително и ние „не е реално“. В скорошно интервю за списание „Вайс“ ученият от крадено от 30думи НАСА Rich Terrail обсъжда перспективите на базата на бързо ускоряване способността на компютрите да симулират масови и сложни светове и системи.

„Днешните най-бързи суперкомпютри на NASA работят два пъти по-бързо, колкото човешкия мозък – казва Рич. – Ако се направи проста калкулация по закона на Мур (който гласи, че изчислителната крадено от 30думи мощност се удвоява на всеки две години), ще се види, че за тези компютри през следващото десетилетие ще бъде възможно да изчислят за месец всеки човешки живот с продължителност 80 години, включително – всяка негова мисъл, родена във всеки сегмент от съществуването му „.

крадено от 30думи

Много от феновете на тази теория ги вдъхновява мисълта, че в този случай на човечеството не е било нужно да преминава през всички етапи на еволюционно развитие от праисторическата слуз.

Едно от обясненията е, крадено от 30думи че ние живеем в рамките на изкуствен модел и виждаме това, което трябва да видим в най-подходящия за това момент.

Идеята, че нашата Вселена е фикция, генерирана от компютърен код, позволява да се решат редица несъответствия и мистерии на космоса, включително търсенето на извънземен живот и тайната на тъмната материя.

крадено от 30думи

Но много изследователи смятат за погрешна теорията за Матрицата. Професор P. Milliken, който преподава философия и компютърни науки в Университета в Оксфорд посочва, че тази теория се основава на предположението, че намиращият се извън Матрицата „свръхинтелект“ мисли така, както и хората. Ако приемем, че светът се моделира от извънземен разум, крадено от 30думи не е ясно защо е ограничен от едни и същи идеи и методи, които са специфични за хората.

Една група от привърженици на теорията за Матрицата изхожда от това, че структурата на реалния свят, която виждаме около нас, в много отношения наподобява виртуална мрежа, която сама по себе си не крадено от 30думи може да придобие такава форма – затова е моделирана от компютърен интелект.

Противниците смятат, че структурата на „виртуална мрежа“ не може да бъде доказателство за холографската реалност, въпреки факта, че в реалния живот много неща наистина са базирани на определена матрица.

Професор Millikan обаче смята, че идеята за самата матрица крадено от 30думи е доста интригуваща и интересна, въпреки че тя принадлежи към категорията на безумните идеи (тази мисъл той изрази в интервю за „Daily Telegraph“).

http://www.messagetoeagle.com/matrixnasascientist.php#.VXrJD0y5qHz

© 2020 30dumi.eu All rights reserved!

Още по темата – във Фейсбук:


© 2020 30dumi.eu All rights reserved!

крадено от 30думи
защищено INVITEXT