Всичко, което получаваме безплатно, се трупа на нашия космически дълг!

дълг

Този дълг е определена енергия, която сте длъжни да върнете на  Вселената. Тъй като това е закон на всемогъщия Творец на всичко живо и неживо, ние не можем да го заобиколим или да го предефинираме.

Независимо от всичко,  дълговете трябва да бъдат напълно погасени. За съжаление, не можем да предвидим каква форма ще приеме енергията ни. Плащането с  пари би бил най-простият и най-рационален начин. Ето защо, ако давате твърде много, енергията, която сте дали, ще се върне при вас. Тези, които дават, имат неголямо предимство пред онези, които приемат.

На тях , въпреки всичко, ще им се наложи да си платят, но не можем да сме сигурни кога, къде и как ще се случи това!

Най-важните правила, произтичащи от Закона за енергийното равновесие:

1. Не крадете енергия във  всякакъв вид и форма.

2. Всичко, което ви е дадено, трябва да бъде платено.

3. Не давайте и не получавайте подаръци.

4. Не правете „добро“ на никого (ако никой не е поискал от вас)

5. Не заемайте и не давайте назаем нищо.

6. Вашите действия трябва да бъдат енергийно балансирани.

Можете да нарушите тези принципи, но трябва да сте подготвени за факта, че Вселената ще събере тези дългове по един или друг начин.

Ако внезапно изгубите нещо, причината може да е, че преди това не сте платили за нещо, което сте получили. Нарушаването на правилата в миналото, също така,  може да причини и заболяване. Например, така можете да платите за вредите, които сте причинили на друг човек. Ако сте изгубили имущество или активи от някакъв вид, може би това е така, защото сте получили нещо в миналото и не сте се разплатили!

esotericblog

Още по темата: