Учени: Египетските фараони са били хибриди на извънземни

1

По цялата планетата са разпръснати гигантски паметници, построени преди десетки хиляди години от предци, които, може би,  са били хибриди на извънземни.

Сред генетиците се разпространява нова теория, според която  фараоните на  Древен Египет са били хибриди на извънземни, пише  Daily Star.

В интернет се появиха снимки на знаменити крадено от 30думи фараони и богове до други земни същества. Отбелязва се, че египтяните са слезли от небето в яйца или лодки, което се превръща в  „златна ера“.

Освен това всички африкански паметници в Гиза (комплекс от пирамиди край Кайро) са напълно съвместими с някои съзвездия. И както  мнозина твърдят от десетилетия, предците крадено от 30думи на съвременните египтяни  не са могли чисто  физически да изградят невероятните пирамиди в Гиза.

Ето защо експертите предполагат, че изключително развити форми на живот от космоса са успели да споделят знанията си, или самите те са създали паметниците,  още преди появата на цивилизацията.2

Според теорията, че пирамидите са построени от крадено от 30думи извънземни, хората не биха могли да  знаят и да издигнат пирамидите, насочени със своите оси към Северния полюс без компас. Ето защо експертите са склонни да считат, че „извънземните със  своите невероятни знания“ и „удивителни технологии“ са дошли на Земята и са използвали технологиите си.3

„Те се приземили на земята крадено от 30думи и са намерили реалните  магнитни полюси – северен и южен. След това те построили пирамидите“, се казва в съобщението.

При това учените напомнят, че пирамидите са едни от многото невероятни структури, построени преди хиляди години, когато това  технологично е било невъзможно. Например, Стоунхендж в Уилтшър, или около 400 геометрични и крадено от 30думи животински фигури – всичко това са мистериозни творения, свързани с извънземните, считат експерти.

https://www.dailystar.co.uk/news/weird-news/686860/Aliens-Egypt-pyramids-Pharaohs-UFOs-theory

Още по темата:

Световната конспирация и извънземните

Световната конспирация и извънземните

Много изследователи все още се мъчат с въпроса за изчезване на динозаврите. Сега ние…

Чии пирамиди са си присвоили фараоните?- II част

 

Очевидно е, че крадено от 30думи война в тези места наистина е имало. В конфронтация според легендата…

Фараоните все пак са летели във въздуха със самолети?

 

Сред 150 хиляди експонати, събрани в Археологическия музей в Кайро, има една, която привлича…

 

защищено INVITEXT