Учени: Египетските фараони са били хибриди на извънземни

1

По цялата планетата са разпръснати гигантски паметници, построени преди десетки хиляди години от предци, които, може би,  са били хибриди на извънземни.

Сред генетиците се разпространява нова теория, според която  фараоните на  Древен Египет са били хибриди на извънземни, пише  Daily Star.

В интернет крадено от 30думи се появиха снимки на знаменити фараони и богове до други земни същества. Отбелязва се, че египтяните са слезли от небето в яйца или лодки, което се превръща в  „златна ера“.

Освен това всички африкански паметници в Гиза (комплекс от пирамиди край Кайро) са напълно съвместими с някои съзвездия. И както  крадено от 30думи мнозина твърдят от десетилетия, предците на съвременните египтяни  не са могли чисто  физически да изградят невероятните пирамиди в Гиза.

Ето защо експертите предполагат, че изключително развити форми на живот от космоса са успели да споделят знанията си, или самите те са създали паметниците,  още преди появата на цивилизацията.2

Според теорията, крадено от 30думи че пирамидите са построени от извънземни, хората не биха могли да  знаят и да издигнат пирамидите, насочени със своите оси към Северния полюс без компас. Ето защо експертите са склонни да считат, че „извънземните със  своите невероятни знания“ и „удивителни технологии“ са дошли на Земята и са използвали технологиите си.3

крадено от 30думи

„Те се приземили на земята и са намерили реалните  магнитни полюси – северен и южен. След това те построили пирамидите“, се казва в съобщението.

При това учените напомнят, крадено от 30думи че пирамидите са едни от многото невероятни структури, построени преди хиляди години, когато това  технологично е било невъзможно. Например, Стоунхендж в Уилтшър, или около 400 геометрични и животински фигури – всичко това са мистериозни творения, свързани с извънземните, считат експерти.

https://www.dailystar.co.uk/news/weird-news/686860/Aliens-Egypt-pyramids-Pharaohs-UFOs-theory

Още по темата:

Световната конспирация и извънземните

Световната конспирация и крадено от 30думи извънземните

Много изследователи все още се мъчат с въпроса за изчезване на динозаврите. Сега ние…

Чии пирамиди са си присвоили фараоните?- II част

 

Очевидно е, че война в тези места наистина е имало. В конфронтация според легендата…

Фараоните все пак са летели във въздуха със самолети?

крадено от 30думи

 

Сред 150 хиляди експонати, събрани в Археологическия музей в Кайро, има една, която привлича…

 

защищено INVITEXT