Милиардерът Ричард Брансън – пътешественик във времето или поредната проява на Матрицата?

65767016

В последно време се появиха толкова много пътешественици във времето, че човек не знае на кой да вярва. Някои тайнствени истории обаче могат да ни накарат да повярваме в съществуването на машина за време и съответно,  хора, които са се възползвали от възможността да отидат в друго време.

През 1882 г. архитектът Антони Гауди създава статуя, която точно възпроизвежда външния вид на британския милиардер Ричард Брансън. Дали пък богаташът не е дошъл   при нас от миналото?

Поразителната прилика е  забелязана от фотограф, който разглеждал  сцената Рождество в Храма на Святото семейство. Той обърнал внимание на единия от влъхвите – практически точно копие на основателя на корпорацията „Virgin“.

Фотографът от Дорсет разказва, че бил поразен, когато видял копие на  милиардера на снимката на тримата влъхви. Да, има някои разлики, но те са незначителни. Все пак скулптурата не е снимка, не всичко може да бъде възпроизведено абсолютно точно.

Що се отнася до самия храм: Строителството му започва през 1882 г. и до днес строителните работи не са завършени. Очаква се сградата да бъде напълно завършена до 2026 г.

Още по темата:

Дупкa във времето погълна самолет и после го изхвърли обратно

Дупкa във времето погълна самолет и после го изхвърли обратно

Преди 40 години пътнически самолет изчезва от погледа на диспечерите след като се насочва…

Пътешествие във времето или извънземни технологии (видео)

ancient_aliens_tech-1

Пътешествие във времето или извънземни технологии, това е въпросът! Доста интересни картинки, стига да…

Времето все пак ще спре

Времето все пак ще спре

Човек често повтаря: „Как бързо лети времето.“ А с възрастта ни изглежда, че времето…