Джералд Селенте: Путин, Украйна, Третата световна война и предупреждението на Айнщайн

selenteПреди дни топ-прогнозистът Джералд Селенте говори с King World News за Путин , Украйна , Третата  световна война , както и за предупреждението на Алберт Айнщайн. По-долу е това, което Джералд Селенте, основателят на Trends Research,  човекът, който се счита за топ-прогнозист на глобалните тенденции,  казва в едно забележително интервю.

крадено от 30думи

Селенте : „Когато четете заглавията : „Путин привежда въоръжените сили в бойна готовност“, вие трябва да ги вземате на сериозно Струва ми се , това  е просто още една намеса от страна на Съединените щати и Европейския съюз във вътрешните работи на страната, за да я  дестабилизират, “ без да крадено от 30думи имат стратегия за изход“.

“ Сега имаме насилие,  което се случва между проруските и сепаратистки настроени кримскаи граждани и протестиращи етнически татари.  Сега имате нов лидер в Украйна , той предупреждава руснаците да спрат протестите в Крим.  Кой е този човек? Той е – никой.  Но той е този, който крадено от 30думи Западът иска да постави в  Украйна .

Така  сега САЩ обявиха, че ще дадат най-малко един милиард долара на новото правителство на Украйна. САЩ също заявиха, че ще крадено от 30думи разгледат допълнителни мерки за насърчаване на „бившата съветска република“.  Ето как те го наричат. Руснаците отговориха с  руски разузнавателен кораб в Куба .

Но руснаците няма да  позволят Украйна да попадне  в ръцете на ЕС и САЩ . Това последното беше   част от движението на ЕС и САЩ да завземат крадено от 30думи все повече и повече страни в Източна Европа, които преди това са били част от Съветския блок. Всичко това е насочено към по-нататъшно изолиране на Русия.

Всъщност руснаците няма да се откажат от ключовото пристанище Севастопол на брега на Черно море. Но когато  чуваме , че САЩ предупреждават Русия да крадено от 30думи не се намесва – това е пълно лицемерие . САЩ вече са похарчили 5  милиарда щатски долара , за да се дестабилизира Украйна.

Ние говорим на Русия да  не се меси в делата на съседна страна, където  има военни бази , стратегическо място за тръбопроводи и други стратегически активи ? крадено от 30думи Нашите призиви към Путин да не се забърква, изглеждат смешни“.

Ерик Кинг : „Джералд, както  знаете цената на златото е почти замразена, въпреки факта, че е налице конфликт в Украйна“.

Селенте : „Да предположим, че вие живеете в Украйна , и  сега сте притеснени за перспективата в банковия сектор – крадено от 30думи   няма  пари.  Украйна иска веднага  35 милиарда щатски долара финансова помощ само за подпомагане на страната.  Ще се чувствате ли по-безопасно, ако имате злато в тази ситуация ?

И когато гледаме към златото, нека не забравяме , че пазарите се колебаят бясно, златото  отбелязва устойчив ръст в цената. Но крадено от 30думи това не е в интерес на западните централни банки, особено в този момент, за да се разглежда златото като сигурно убежище по време на геополитическа нестабилност и икономическа несигурност. А както добре знаем , пазарите са манипулирани.

Въпреки това, както виждаме, се случва все по- глобална дестабилизация , дали в крадено от 30думи Украйна , Турция , Тайланд, или протестите във Венецуела , златото е сигурно убежище за активите и това е нещо, което се издига сред  другите активи. “

Селенте добавя: “ Ако някой е достатъчно глупав, за да си мисли за борба срещу Русия,  просто трябва да си спомни какво се крадено от 30думи е случи с двамата – Наполеон и Хитлер. Руснаците няма да бъдат победени. Това не е Ирак . Това не е полковник Кадафи в Либия. Това са  руснаци.

Те са въоръжени до зъби, те са технически грамотни , и те няма да се оттеглят и на сантиметър. Аз не вярвам, крадено от 30думи че политиците или военните ще се осмелят да  заплашват да тръгнат на някакъв вид въоръжен конфликт с Русия , защото ако го направят , това ще постави началото на Трета световна война.

И, както е казал Алберт Айнщайн: „Не знам какви оръжия ще се използват в Третата световна война , крадено от 30думи но Четвъртата ще е с тояги  камъни“.

http://kingworldnews.com/kingworldnews/KWN_DailyWeb/Entries/2014/2/27_Celente_-_Putin,_Ukraine,_World_War_III_%26_Einsteins_Warning.html

Мрачното пророчество на Джералд Селенте

Джералд Селенте: „изчезнало е не само германското злато“

защищено INVITEXT

Post Comment