Мрачното пророчество на Джералд Селенте

    Прогнозата на Джералд Селенте, направена в негово интервю, се отнася за  2013 г. и след това. Селенте  смята, че през следващите четири години ще започне трета световна война, а причината е случващото се в  икономиката в момента.

    В интервюто се обсъждат възможните варианти за бъдещи събития в Иран, Китай, Русия и др. Инвестирайте в злато и сребро, запасявайте се с  хранителни стоки и други стоки от първа необходимост, за да бъдете подготвени, смята Селенте.

    – Как виждаш света през следващите четири години?

    – Аз много се страхувам  от световна война. И аз отдавна говоря за това. Ние знаем, че историята се повтаря. Колапсът през 1921 г., Голямата депресия, валутни войни, търговски войни, Първата световна война. Паника. Има ли депресия сега? В нашата страна това зависи от числата, с които се работи. Както казваше моя покоен баща  „Спрете да слушате това, което се казва  и мислете с главата си.“ Така че аз казвам как лично виждам какво се случва. И винаги насърчавам хората да мислят за себе си.

    Има един сайт наречен Shadowstats. Можете да  видите там  публикуваните цифри. Той цитира безработицата в САЩ, която варира от 16 до 22 процента. И това се случва не само в Съединените щати. Депресията обхвана Испания, Гърция, Португалия, Ирландия и много страни в Източна Европа.

    Голямата депресия се съпровожда от валутните войни. Има ли сега валутни войни? Има рисковани начинания, след което предстои обезценяване на валутата, която има за цел да се изнасят повече стоки. И сега чуваме изявление на министъра на финансите на Бразилия Мантеги, че текат валутни  войни.

    Китай обезценява валутата на Съединените щати, Европа – всичко зависи от това каква валута използват, за да изнасят повече.

    Търговски войни. Погледнете това президентско  риалити шоу. Ромни и Обама  подбуждат търговска война. Обама се похвали за това, каква  твърда линия има по отношение на Китай.

    И накрая, световна война. Вече е започнала. Вижте  какво се случва в света. Войната в Йемен и Бахрейн. В Кувейт  войната е точно сега. Десетки хиляди хора са бездомни. Войната в Либия, войната в Сирия. Сега и Сири и  Турция… вече и Ливан се движат към в  същата посока.

    Връщаме се в Европа. Милиони хора   излизат на улиците. Те загубиха всичко. Те не работят, много от тях нямат какво да ядат и къде да отидат.

    Така че ние сме, както   виждам,   на ръба на ужасна  световна война в 21 век. И в най-важните дебати от  три, които гледах, когато става въпрос за външна политика, звучеше същото и дори по-лошо. Следващите четири години ще ни дърпат назад  към световна война.

    http://financearmageddon.blogspot.ca/2012/11/gerald-celente-warns-ww3-is-looming.html#.UJ2CZzfqHNs.facebook

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *