Любовница на милиардера Сорос го наби в съдебната зала

sorosБившата любовница 83 -годишният милиардер Джордж Сорос ,  30 -годишната Адриана Ферейра,  удари по главата  бившия си приятел.  Пострадаха от нея и адвокатите. Така скандално  започна шумното  дело в Ню Йорк, съобщава Daily Mail.

Бразилска звезда от „сапунени опери“ Адриана Ферейра заведе дело на Джордж крадено от 30думи Сорос, искайки да и прехвърли апартамента си в Манхатън на стойност 1,9 милиона долара.

В допълнение , тя иска да  измъкне от него обезщетение за морални щети в размер на 50 млн. долара. Според Ферейра, известният финансист е обещал да и купи апартамент, но не удържал на думата си.

крадено от 30думи

С актрисата Сорос се разделя преди три години. Тяхната връзка продължава пет години. Миналата година той се ожени за Tомико Болтън и , според ищцата, именно  за нея той  крадено от 30думи купил обещаният на Ферейра апартамент.

Процесът  обещаваше да бъде скандален, и очакванията се оправдаха. На първото заседание  Aдриана внезапно загуби самообладание. Тя започна да крещи ругатни по адрес на Сорос, след това се втурна към него и го удари по главата. Адвокатът на Сорос Мартин Сингър се опита да се крадено от 30думи застъпи за клиента си, но получи удар с такава сила, че му паднаха очилата.

Той се опита да задържи Ферейра  с ръце, но тя продължи да вилнее и ритна другия адвокат – Хосе Сантос – по коляното. След това, когато ръцете и се освободиха, тя го зашлеви през лицето.

И крадено от 30думи собственият и адвокат пострада-  него тя удари по ръката.

защищено INVITEXT

Add Comment