Гостите на хотел в Австрия сами решават колко да плащат за нощувка

hotelХотел  Mateera пусна необичайна промоция. В периода, наречен Crazy Days,  гостите на Mateera сами решават колко да платят за престоя си в хотела.

Семейният хотел се стреми да предложи по-голям комфорт и удобство на своите гости, така че ръководството решило да изпробва как клиентите оценяват качеството на услугите,  пише MarcoPolo.

Crazy Days ще продължи от 22 юни до 12 юли, а промоцията се отнася за всички гости, които при напускане платят колкото самите те сметнат за добре .

Собствениците са уверени, че плащанията няма да бъдат твърде малки защото те правят всичко възможно гостите да са доволни, а  многото добри отзиви в туристически сайтове потвърждават, че усилията не са напразни.

Фокусът на хотела Mateera е към потребностите на младите семейства с малки деца, и техните мнения и предложения ще изиграят важна роля в по-нататъшното развитие на предприятието .

Според управата, промоцията Crazy Days е  един вълнуващ експеримент , който трябва да се превърне в символ на взаимното уважение между служителите и клиентите на хотела.

Хотел Mateera се намира в Sankt Anton IM Montafon във Форарлберг – една от най-живописните федерални провинции,  заедно със Залцбург и Тирол.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *