Куентин Тарантино ще прави от „Джанго без окови“ сериал

djangoГоворейки по време на пресконференция по време на 67-ия филмов фестивал в Кан, режисьорът Куентин Тарантино призна, че иска да превърне собствения си уестърн „Джанго без окови“ в мини – сериал. В  главните роли играят Леонардо Ди Каприо, Кристоф Валц и Дежейми Фокс.

Куентин Тарантино заяви , че му е останал заснет материал с  дължина час и половина,  който не е включен във филма. Тези кадри не са гледани от никой и ще са  достатъчни, за да се „разтегне“ лентата в  няколко серии за телевизионно излъчване. Предполага се, че TV версията на „Джанго без окови“ ще се състои от четири серии по един час.

„Хората обичат мини- сериали. Когато им се показва  четиричасов филм, те отвръщат очи, а като им се покаже един минисериал от четири части – те ще седят и ще го изгледат на един дъх“ – заяви режисьорът.

За информация : спагети уестърнът „Джанго без окови“ бе номиниран за пет награди „Оскар“ и печели две награди – за най-добър сценарий и най-добър актьор в поддържаща роля (статуетка Оскар получи Кристоф Валц).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *