Гостите на хотел в Австрия сами решават колко да плащат за нощувка

hotelХотел  Mateera пусна необичайна промоция. В периода, наречен Crazy Days,  гостите на Mateera сами решават колко да платят за престоя си в хотела.

Семейният хотел се стреми да предложи по-голям комфорт и удобство на своите гости, така че ръководството решило да изпробва как клиентите оценяват крадено от 30думи качеството на услугите,  пише MarcoPolo.

Crazy Days ще продължи от 22 юни до 12 юли, а промоцията се отнася за всички гости, които при напускане платят колкото самите те сметнат за добре .

Собствениците са уверени, че плащанията няма да бъдат твърде малки защото те правят всичко възможно гостите да са доволни, а  многото добри отзиви в туристически сайтове потвърждават, че усилията не са напразни.

Фокусът на хотела Mateera е към потребностите на младите семейства с малки деца, крадено от 30думи и техните мнения и предложения ще изиграят важна роля в по-нататъшното развитие на предприятието .

Според управата, промоцията Crazy Days е  един вълнуващ експеримент , който трябва да се превърне в символ на взаимното уважение между служителите и клиентите на хотела.

Хотел Mateera се намира в Sankt Anton IM Montafon крадено от 30думи във Форарлберг – една от най-живописните федерални провинции,  заедно със Залцбург и Тирол.

защищено INVITEXT

Add Comment