Рождената дата показва какъв кармичен урок от минал живот отработвате

Оказва се, че не просто така хората се раждат в периода от 14-то до 22-ро число на всеки месец. В нумерологията този интервал се нарича „кармична зона“ …

Това означава следното: в миналото си прераждане човек се е държал непростимо лошо и греховно, за което в сегашното трябва да отработи кармичните си грешки. Оказва се, че винаги сме повлияни от минали животи. Но как точно?

Родените на 14 са грешали не по детски и са били твърде алчни. Ако искате да се подобрите и да не повторите съдбата да работите върху грешки в бъдещи прераждания, трябва да спазвате умереност точно сега.

Тези, чийто рожден ден се пада на 15-то число всеки месец, са направили огромна грешка в миналото. А именно – те са подписали договор с Дявола, като са му продали душата си. Ето защо в сегашния си живот хората често имат избор: да преминат към тъмната страна или да останат на светлата страна. Какво да направите за вашата корекция, смятаме, че е ясно.

Ако човек е роден на 16-ти, тогава знайте, че в минал живот той е унищожавал всичко по пътя си. Следователно в това си въплъщение той е предопределен изключително да твори.

А ако празникът се пада на 17-ти, в нумерологията това означава следното: в преследване на слава сте нарушили авторските права, като сте откраднали идеята на някой друг. За наказание в този живот няма да можете да постигнете ярък успех.

Какъв кармичен урок имате, когато рожденият ден е на 18-ти? Хората в минали животи често са ставали измамници, така че основната задача за тях в този живот е да не мамят.

А родените ден по-късно, на 19-ти, са злоупотребявали с властта и правомощията си. Сега такива хора ще трябва много стриктно да спазват закона за свободната воля.

Ако вашият рожден ден се пада на 20 – число, в който и да е месец, тогава трябва да знаете, че в минали прераждания също сте правили големи грешки или сте съгрешавали. Но това важи за близки хора. В нумерологията кармичният урок на това число се свързва с предателството на клана или някои от неговите традиции. За да компенсират щетите, създадени от самите тях, хората с рожден ден на 20-ти в този живот трябва да инвестират колкото е възможно повече в семейството и клана.

Ако човек е роден на 21-во число от който и да е месец от която и да е година, той е предавал близки хора и родината си. Кармичният дълг ще принуди тези хора да намират проблеми и трудности отново и отново в родната си страна, което често им пречи да имигрират.

А ако някой е роден на 22-ри, той ще има тежка карма, свързана с деца. Защо? Това е възмездие за греховете на минали прераждания, в които човек е бил груб и жесток именно с по-младото поколение.