Астролози: На тези три зодии никога не трябва да разчитате за сериозна връзка

Астролозите твърдят, че склонността към сериозна връзка или брак не е характерна за всички знаци на зодиака.

Има и такива представители на зодиакалния кръг, на които всичко това е чуждо: те не харесват самата идея да имат нещо общо с друг човек. В резултат на това те са практически неподходящи за връзки, пише порталът life.

3. Една от тези зодии е Лъв. Лицата с неистова енергия и огнена стихия изглеждат отлични партньори за брак, но съюзът с тях може да се окаже истинско мъчение. Проблемът на Лъва е свободолюбието и нежеланието да се подчини на волята на другите, дори и да е най-обичания човек на планетата.

Този знак вярва, че ако половинката му е на топло, красиво облечена и нахранена, семейните му задължения са приключили. Така че можете да се разхожда, да живее за себе си или дори да прекарва свободното си време сам.

2. Свободолюбивите Водолеи също попаднаха в списъка на тези, с които не може да се изгради брак. Особеното в мирогледа на представителите на знака е, че всяка връзка, която надхвърля една среща седмично, изглежда ограничаваща за тях. Водолеят просто се страхува, че ще посегнат на свободата му и ще се опитат да го затворят в клетка.

Затова може рязко да прекъсне комуникацията с човек, който е поне малко „начесто“. И ако Водолеят намери любовта на живота си и все пак влезе във връзка, не мислете, че ще помни важни дати, годишнини или дори собствените си предложения да организира среща вечерта.

1. Номер едно на неверниците в Зодиака: Зодиакалният знак с най-сложен характер, неподхождащ на повечето други знаци в двойка, е Стрелец. Самите представители на знака са „студени“ хора в областта на емоциите, освен това често се оказва, че не са същите личности, каквито изглеждат, когато се срещнем с тях.

Родените под това съзвездие в отношенията приличат на тиктакаща бомба със закъснител. По-добре е да не изпускате от поглед съпругата Стрелец, особено ако в двойката все още цари мир и спокойствие.

Никога не знаете каква идея ще хрумне вашата сродна душа: да превземе света или да се откаже от десет години брак заради самостоятелно пътуване до другия край на света.

 

Последвайте ни в Телеграм

© 2023 30dumi.eu All rights reserved!

Още по темата – във Фейсбук:


© 2023 30dumi.eu All rights reserved!