Днес можете да изпълните заветното си желание

06.06.2022! Числото „6“ ще управлява много процеси на Земята.

В нумерологията се счита за символ на честност, откритост, креативност и доброта. Позволява ви да преодолеете психологическия блок, който пречи на осъзнаването и просветлението. Трябва обаче да разчитате не само на числото, но и на себе си. Затова ще разгледаме какви действия ще доближат мечтата и ще станат успешни.

Как огледалната дата 06.06 ще се отрази на хората

Денят е изпълнен с творческа енергия, така че тези неща, към които може да се подходи по нестандартен, креативен начин, ще бъдат приоритет. Хората с творчески професии ще бъдат на върха, но всички останали могат да се почувстват особено, сякаш са станали магьосници и творци на собствената си съдба за един ден. Струва си да разчитате изцяло на интуицията си, защото тя е посредник между вас и космоса.

В този ден не се препоръчва да извършвате рутинна работа, защото ще почувствате нетърпение, импулс да се занимавате с енергични дейности. Ще бъде полезно да прекарате 6 юни в движение, като правите онези неща, които ви вдъхновяват, карат ви да мечтаете и ви зареждат с положително настроение.

Освен това, това е благоприятно време за вътрешна работа, например с блокажи, страхове и комплекси. Числото „6“ ще ви помогне да внесете яснота в тъмните кални дълбини на проблемите на подсъзнанието и следователно да се отървете от тях.

Така че ще ви бъде много по-лесно да стигнете до набелязаната цел, да постигнете всякакви висоти. Не забравяйте, че на огледална дата Вселената чува човек и се вслушва в неговите желания.

Как да изпълним заветно желание на 06.06.2022 г.?

Всъщност не е необходимо да се провеждат сложни ритуали – това дори е излишно. Колкото по-прости са вашите действия, толкова по-близък ще е резултатът. Колкото по-ясна е формулировката ви, толкова по-добре ще бъдете чути от Вселената.

Химикал и хартия ще ви помогнат да изпълните заветното си желание на огледалната дата 06.06.2022 г., както и вярата, че точно сега вие създавате собствената си съдба.

Изразете мислите си много ясно и разбираемо, в никакъв случай не използвайки частицата „не“, тъй като тя не носи семантичен товар и следователно няма да бъде чута от по-висши сили и можете да получите точно обратния резултат.

Освен това не използвайте думата „искам“, защото тогава ще продължите да искате, но няма да получите ценното.

Формулировката трябва да отразява процеса. Например „Наслаждавам се и имам стабилен доход от работата си“.

Числото на деня, шест, обича точността във времето. Затова няма да е излишно да си пожелаете на тази огледална дата, като посочите конкретни срокове. Например „Печеля конкурса следващата година“, „Получавам голяма заплата следващия месец“.

Можете, наред с други неща, да добавяте подробности, но не натоварвайте с подчинени изречения. „Следващата седмица ставам генерален мениджър, ценен съм и уважаван от ръководството.“

Желанието, изписано на листа, трябва да бъде активирано. Свещ ще бъде помощник в този въпрос за нас. Просто запалете листа от нейния пламък и кажете на глас:

Всичко това, разбира се, трябва да се прави с твърда увереност в положителния резултат. Съмненията нямат място в сърцето ви, ако искате да изпълните заветното си желание на огледална среща. В крайна сметка Вселената в такива дни наистина се превръща в голямо огледало, което отразява нашите стремежи и мисли.

 

Последвайте ни в Телеграм

© 2022 30dumi.eu All rights reserved!

Още по темата – във Фейсбук:


© 2022 30dumi.eu All rights reserved!