Очаквайте големи неприятности, когато давате непоискани съвети

Знайте, че ако натрапвате на някого съвети и „добро“, което не са ви поискали, тогава за вас ще има сериозни последствия.

Така че изборът е ваш:

1. Частично поемате неговата карма, уроците, които му предстои да преживее, да отработи, да научи, да разбере, да премине сам.

2. Вашият съвет може дори да бъде полезен и необходим, но тъй като те са получени безплатно, а не чрез лично търсене, страдание, загуба, обръщане към Висшите сили, тогава, първо, те няма да бъдат оценени, и второ, навлизате в територия, която е опасна.
Въпросът е – вие самите вече сте перфектни и абсолютно знаете какво е необходимо за кого и как?

3. Висшите сили ще видят, че се намесвате в Божественото провидение и ще започнат да ви изпитват сами. Изкушават, ще ви организират доста често тест за издръжливост, ще ви вкарват в ситуации, които да ви проверяват. Сигурни ли сте, че можете да издържите и искате да издържите изпита за богоподобност без да е необходимо?

4. Осъществявайки контакт с някого, вие споделяте енергията си и взимате от енергията му. Ние сме така устроени, че комуникациите ни развиват. Но има хора, чиито енергии могат да ви навредят, да ви натоварят, да ви попречат, да ви подведат.

5. Всеки човек е на своето ниво на развитие и привлича съответните вибрации, информация и хора. Ако някой не е привлякъл нещо, това означава, че трябва да порасне или да падне преди това, Космосът решава, а не ние.

Последвайте ни в Телеграм

© 2022 30dumi.eu All rights reserved!

Още по темата – във Фейсбук:


© 2022 30dumi.eu All rights reserved!