НЛО с форма на пура прелита покрай кораба Dragon SpaceX (видео)

По време на пряка транслация на мисията Dragon SpaceX през септември 2021 г. очевидец е забелязал бял обект с форма на пура, който прелита зад астронавта.

Известният уфолог Скот Уоринг коментира тази ситуация. Той смята, че обектът, летящ близо до капсулата, има метален блясък. По време на движението се огъва и преобръща няколко пъти. Това предполага, че този обект е от изкуствен произход, заключава Уоринг.

Уфологът е сигурен, че това е НЛО, който е бил контролиран от разумни същества. Според Уоринг учените от НАСА са наясно какво се случва и затова се опитват да не разкриват тази информация. Те, според изследователя, правят това поради факта, че контактът с представители на извънземна цивилизация може в един момент да направи всяка страна доминираща световна сила. Това предполага, че все още не е установен контакт с извънземните.

Освен това очевидецът на това събитие сподели интересна мисъл относно мълчанието на експертите на НАСА. Той смята, че агенцията е в патова ситуация. От една страна, не е готова да признае, че НЛО е прелетяло близо до капсулата, тъй като това ще доведе до последствията, които споменава Скот Уоринг.

От друга страна, ако учените кажат, че астероид или повреден сателит е минал зад астронавта, тогава няма да има доброволци да летят с тази капсула. В крайна сметка този космически камък може лесно да унищожи космически кораб с пътници.

А какво ще ли си помислят самите астронавти, ако изгледат това видео?

Препоръчваме ви първо да гледате видеото с нормална скорост, а след това на забавен каданс.

Последвайте ни в Телеграм

© 2022 30dumi.eu All rights reserved!

Още по темата – във Фейсбук:


© 2022 30dumi.eu All rights reserved!