Загадъчен черен куб излетя от Слънцето (видео)

Известният тайвански уфолог Скот Уоринг е изследвал снимки на слънчевия диск, получени от апарати на НАСА, и е открил на тях необичайна структура, която много прилича на куб

Уфологът казва, че е гледал записи на SOHO и е открил куб в няколко кадъра, който е излетял директно от Слънцето. Огромен черен екран е покривал 25% от цялата зрителна площ.

Уоринг е сигурен, че НАСА се опитва да скрие от обществеността съществуването на такива обекти, които от време на време се появяват близо до нашата звезда, а сега, както се оказва, те излитат от нея.

Уфологът обаче е най-загрижен за други въпроси: какво правят тези кубични структури близо до Слънцето и защо излитат оттам? Свързана ли е появата им с появата на мощни изригвания на Слънцето и заплашва ли човечеството апокалипсис? Може ли Слънцето да е кухо? Възможно ли е тези обекти да изпомпват вещества от Слънцето, за които все още нищо не е известно на земните учени?

Въпреки факта, че все още няма отговори на горните въпроси, изследователят отново заявява: тези изображения още веднъж потвърждават съществуването на извънземни и той се надява, че НАСА рано или късно ще каже на обществеността истината.

Последвайте ни в Телеграм

© 2022 30dumi.eu All rights reserved!

Още по темата – във Фейсбук:


© 2022 30dumi.eu All rights reserved!