Вижте „Най-убедителната снимка на НЛО за всички времена“

Ясна снимка с висока разделителна способност, направена от лек самолет, летящ над джунглите на Коста Рика, показва метален диск.

Снимката с висока разделителна способност е наречена „най-убедителната снимка на НЛО някога“. Снимката е публикувана само 50 години след това събитие.

Операторът, направил въздушната фотография, Серджио Лоайза е използвал специална камера за картографиране, докато летял над Коста Рика. Основната задача била да се проучи терена преди изграждането на водноелектрическа централа близо до вулкана Аренал в северните планини на южноамериканската страна.

 

Докато самолетът летял над езерото Кот на височина от около 3 километра, Лоаиза направил няколко висококачествени снимки на езерото и околните тропически гори на интервали от 20 секунди.

В един кадър, в 8:25 ч. сутринта, можете да видите лъскав метален диск, който според уфолозите изглежда като класическа „летяща чиния“. Изглежда, че неидентифицираният обект е летял между двумоторния самолет Aero Commander F680   и земята.

Обектът се вижда само в кадър с номер 300 от поредицата снимки и липсва в предишния кадър на филма, както и в този, който е направен непосредствено след него.

 

Никой, нито пилотът, нито тримата му членове на екипажа, не са забелязали нищо по време на полета.

Последвайте ни в Телеграм

© 2022 30dumi.eu All rights reserved!

Още по темата – във Фейсбук:


© 2022 30dumi.eu All rights reserved!