Кой е изобразил извънземни на египетска монета

Археолози постоянно откриват древни монети, изработени от мед, бронз, на които има изображения, изобразяващи НЛО.

Именно такава монета е открита от изследователи в Египет през 2016 г. по време на ремонтни дейности в стара сграда.

На нея е изобразен извънземен с удължена глава, големи очни кухини и плосък нос. На тази монета е отлята и датата 1656 г. На нея има надпис на латински.

Много любители на алтернативната история също казват, че управниците на държави не казват истината на съвременните хора, а учебниците са написани специално по такъв начин, че да скрият истината за човешката цивилизация.

Алтернативните изследователи отново започнаха да говорят, че хората не знаят нищо за истинската история на нашата цивилизация.

Уфолози също така твърдят, че е имало и може би в момента има рептилоиди на планетата Земя и е трудно да ги различим от обикновените хора, те знаят как да се маскират много умело.

Те дори говорят за това, че рептилоидите са истинските господари на Земята, та са в правителствата, контролират всичко, което се случва на нашата планета и са виновни за бедното ни съществуване.

Това се потвърждава от изображенията върху древни монети, на които има летящи чинии. Изследователи разказват, че в колекцията на бившия президент на Американската нумизматична асоциация Кенет Бресет има две стари монети с мистериозни изображения, които показват дисковидни летящи апарати. Самият колекционер казва, че тези монети изобразяват извънземни космически кораби.

Но други изследователи са на мнение, че това изобщо не са монети, а жетони, които са сечени от 1656 до 1680 г. Те са били използвани като паричен еквивалент в хазарта, както сега се правят чиповете за казина. Такъв жетон е имал стойност от 25 американски цента. Някои привърженици на теориите на конспирацията казват, че изображението под формата на колело е извънземен космически кораб.

Има обаче и фалшификати на стари монети, те са направени през различни векове, например, за да се направи оригинален подарък. Такива неща могат да се нарекат сувенир и нищо повече.

Но има и убедени изследователи, които вярват, че съществуват извънземни цивилизации, а нашата планета е била убежище за много цивилизации от много хилядолетия.

Но поради космически или природни или предизвикани от човека катаклизми, те са загинали.

 

Последвайте ни в Телеграм

© 2022 30dumi.eu All rights reserved!

Още по темата – във Фейсбук:


© 2022 30dumi.eu All rights reserved!