Извънземни построиха тунел над Ню Йорк (видео)

Това е видяно  не само във Вавилон, Ню Йорк (14.04.2022 г.), но и в целия Ню Йорк, съобщава уфологът Скот Уоринг.

Виждал съм подобни тунели и преди. Тунелите се използват от извънземни като транспортна магистрала. Облакът се контролира от силово поле, което го сдържа заедно в лъч от единия край до другия с помощта на обслужващи НЛО.

После по-големи НЛО сфери, често с размерите на градски автобус, започват минават един след друг с интервал от около 2-3 минути между тях. Така те се движат незабележимо от едно място на планетата в друго.

На Земята има много извънземни бази. Казват, че тук има повече от десет хиляди бази.

Сигурен съм, че мнозина ще се усъмнят в мен, но поставям на карта не само репутацията заради истината, но и заради подобно наблюдение, което лично гледах в американските военновъздушни сили в Рапид Сити, Южна Дакота, през 1990 г. – ето защо днес съобщавам за НЛО.

И да, видях четири такива тунела, започващи над нашия паркинг в ясен ден. Всеки тунел е наблизо. Не облаци в небето, а тунели. Тогава се чу неясен шум и накрая огромно кълбо светна точно над мен.

След това започна да се движи бавно надолу по тунела, ускорявайки все по-бързо, докато изчезна под хоризонта вътре в тунела. След това се появи още един в тунела до него и всичко започна отново и отново с нарастваща скорост.

Истинска история, независимо дали ви харесва или не. Това е 100% реално.“

ufonews.su

Последвайте ни в Телеграм

© 2022 30dumi.eu All rights reserved!

Още по темата – във Фейсбук:


© 2022 30dumi.eu All rights reserved!