Джоузеф Мърфи: Как да предадете желанието си на Вселената

Ако знаете точно какво искате, запомнете тези три съвета от Джоузеф Мърфи. Те ще ви помогнат да превърнете мечтата си в реалност:

1. Първата стъпка в предаването на вашето желание (идея или образ), което вече е ясно оформено в главата ви, в дълбочинния разум е релаксация, фиксиране на вниманието, състояние на спокойствие и неподвижност. Тази отпусната, мирна нагласа на разума предотвратява навлизането на външни, празни или фалшиви идеи, които могат да попречат на менталното усвояване на главната ви идея.

Освен това в спокойна, пасивна, възприемчива позиция усилието на разума е сведено до минимум. Молитвата е постижение без усилия. Всеки път, когато използвате ментална принуда, получавате обратния резултат на това, за което сте се молили. Това се нарича закон за реципрочността.

2. Втората стъпка е да започнете да рисувате във въображението си реална картина на това, което искате. Ясно си представете какво искате. Подсъзнанието ще осъществи тази идея, защото имате ясна, подробна концепция за това, което искате да притежавате. Ясно си представете, че желанието ви се е сбъднало. Може да отнеме две или три минути, за да видите това, или повече, в зависимост от вашия темперамент, чувства и разбиране. Тук не става дума толкова за времето, колкото за нивото на развитие на вашия разум. Като цяло, колкото по-фокусирано и задълбочено е вниманието ви и колкото по-дълго продължава този процес с течение на времето, толкова по-съвършен ще бъде отговорът на вашата молитва.

3. Вярвайте, че ще получите и ще получите. Да вярваш означава да приемеш нещо като истина или да живееш според това, в което вярваш. И ако постоянно поддържате това настроение и се молите, ще изпитате радостта от отговора на вашата молитва и в живота ви ще започнат да се случват чудеса.

От книгата на Джоузеф Мърфи „Как да станете уверени в себе си и да повишите самочувствието си“

 

 

Последвайте ни в Телеграм

© 2022 30dumi.eu All rights reserved!

Още по темата – във Фейсбук:


© 2022 30dumi.eu All rights reserved!