Ури Гелер: Извънземните ще увеличат продължителността на човешкия живот до 220 години

Известният експерт по паранормални явления Ури Гелер смая своите последователи в Twitter със странни твърдения. Според него учените вече са се натъкнали на „висши същества“, които сега ще помогнат на човечеството да увеличи продължителността на живота си, съобщава Daily Star.

Гелер счита, че извънземните ще научат хората как да „изкореняват всички болести“, като увеличат средната продължителност на живота до 220 години. Човек, роден днес, ще срещне извънземни през живота си.

Вместо да плаши хората с агресивното поведение на извънземните, той прогнозира, че те ще помогнат на хората да разрешат мистериите на привидно нелечими болести, позволявайки на всеки да живее много по-дълго.

Ури Гелър написа: „Скъпи мои приятели, едно дете, родено днес, ще срещне извънземни през живота си, които ще ни научат как да изкореняваме всички болести. Продължителността на човешкия живот ще се увеличи средно до 220 години.“

Наскоро екстрасенсът, чиито специални способности бяха тествани през 70-те години от ЦРУ, предупреди учените от НАСА да се подготвят за масивна извънземна инвазия на Земята, която трябва да се случи в близко бъдеще.

Той счита, че австралийските учени, картографиращи радиовълни, които са открили гигантски енергиен източник на 4000 светлинни години, може да са се натъкнали на съобщение от „висши“ същества от космоса.

Последвайте ни в Телеграм

© 2022 30dumi.eu All rights reserved!

Още по темата – във Фейсбук:


© 2022 30dumi.eu All rights reserved!

Кухня

© 2022 30dumi.eu All rights reserved!

Още по темата – във Фейсбук:


© 2022 30dumi.eu All rights reserved!