Извънземните могат да превръщат астероидите в бомби

Военният експерт, професор Пол Спрингер (Paul Springer) заяви, че извънземните, преди да изследват Земята, могат да изпратят астероиди към нея, съобщава Daily Star.

Професор Пол Спрингер от колежа на командването и щаба на ВВС на САЩ в Алабама направи невероятни изявления по време на интервю за The Sun Online. Ученият твърди, че извънземните нашественици могат да въоръжат астероиди, за да унищожат градовете и да оставят Земята без ресурси.

Спрингър каза това веднага след като Пентагонът за първи път призна в своя доклад, че има „нещо“ в небето, което САЩ не могат да обяснят. След това Конгресът и Сенатът гласуваха план за създаване на ново специализирано звено за НЛО, което да разследва явленията.

Професорът също така твърди, че извънземните ще създадат проблеми на Земята, за да я изучават по-добре. Той счита, че ако се случи нашествие, това ще бъде подобно на начина, по който европейците колонизираха Америка преди 300 години – ресурсите бързо са изчерпани, а местните жители са унищожени.

Той добави, че извънземните може да са номади, които търсят планети с помощта на сонди. Ако намерят ядрени оръжия на Земята, те ще бъдат унищожени с помощта на астероиди, насочени към определени цели.

Друго оръжие може да бъде специално създаден вирус, насочен към унищожаване на човечеството, като по този начин подготви Земята за изчистване.

По време на интервюто професорът каза: „Възможно е също така онези цивилизации, които влизат в контакт с нас, да трябва да адаптират конвенционалните инструменти като оръжия. Може да се наложи да адаптират това, което имат със себе си.“

Що се отнася до отбраната, казва ученият, военните ще имат само два приоритета – да оцелеят и след това да заловят извънземните, включително и тяхната технология.

 

Последвайте ни в Телеграм

© 2021 30dumi.eu All rights reserved!

Още по темата – във Фейсбук:


© 2021 30dumi.eu All rights reserved!