Предсказанията на Нострадамус за 2022 г.: Удар на астероид, наводнения и масов глад

Астрологът и алхимик от Франция Мишел Нострадамус е оставил няколко предсказания за 2022 г., пише Daily Mail.

Човечеството може да се сблъска с много заплахи, включително глобално затопляне и опасен изкуствен интелект. Могат да възникнат множество засушавания, наводнения, удар от астероид и дори масов глад, който ще причини смъртта на огромен брой хора по света.

През 1555 г. Нострадамус публикува най-популярния си труд с предсказания за бъдещето. Не е тайна, че алхимикът е търсил вдъхновение в Библията. Също така му е повлияла и мащабната епидемия от чума. Повечето от предсказанията на Нострадамус се отнасят до глад или всякакви кризи.

Алхимикът предсказал, че климатът ще се промени толкова много, че рибата буквално ще ври в моретата. В продължение на 40 години на планетата няма да има дъжд, а когато завали, това ще доведе до многобройни наводнения, които ще унищожат цели народи. През последните години природните бедствия зачестиха и ООН предупреждава, че това не е всичко. Освен това експерти предупреждават, че след 20 години средната температура на планетата ще се повиши с още 1,5 градуса по Целзий.

Астрологът от Франция също така смята, че космически обект ще се разбие в Земята, което ще причини смъртта на много хора. В предсказанията няма точна дата кога ще се случи това, но катаклизмът е описан доста точно. Нострадамус казва, че „голям огън“ ще падне от небето. Учените отбелязват, че на нашата планета на всеки две хилядолетия пада голям астероид, което води до сериозни последици, така че прогнозата звучи много убедително.

По-рано писахме, че появата на пандемията от коронавирус е прогнозирана още през 2008 г. По-рано интерес предизвика популярният роман „Очите на мрака“ на Дийн Кунц, който е написан през 1981 г. и предсказва разпространението на коронавирус в бъдеще. Книгата говори за това как точно ще се появи ужасният вирус и как ще се разпространи по цялата планета. Но появата на епидемия от опасно заболяване беше предсказана още през 2008 г. в друга книга.

И също така припомняме, че е открито проучване от 1972 г., което говори за крах на цивилизацията. През 1972 г. експерти от Масачузетския технологичен институт прогнозират, че цивилизацията ще рухне в средата на 21-ви век, докато хората се опитват да подобрят състоянието на икономиката.

В същото време те не отчитат колко силно вредят на околната среда. Последното проучване показва, че учените от миналия век са били прави, но техните прогнози може да се сбъднат много по-рано.

Със съкращения от : https://www.dailymail.co.uk/news/article-10347625/With-2022-corner-famous-astrologer-Nostradamuss-predictions-future.html
Снимка: medium.com
 

 

Последвайте ни в Телеграм

© 2021 30dumi.eu All rights reserved!

Още по темата – във Фейсбук:


© 2021 30dumi.eu All rights reserved!