Сред най-гнусните знаци на зодиака, особено се откроява само един

Добри и усмихнати, артистични и харизматични, търсещи хармония във всичко и мечтаещи за безконфликтност. Всъщност какви недостатъци могат да имат? Днес ще ви разкажем за тях.

„Отвъд доброто и злото“

Везните могат да бъдат приятелски настроени и усмихнати дори с отявлени злодеи, стига да не „люлеят лодката“ и да не си създават врагове. Те упорито се преструват, че историята на този или онзи човек не ги засяга, че разбират и приемат каквито и да било действия.

Толерантността, разбира се, не е от най-лошите качества, но когато тя оправдава дори животинско поведение, защото се страхуват да се намесят и да поправят нещо, въпреки че имат възможност да поставят на негово място едър човек, това вече е отвъд доброто и злото.

Представителите на този знак често практикуват тактиката „както за вашите, така и за нашите“. Общувайки с хора, които враждуват помежду си, те „подпяват“ и на двамата, за да останат чисти и добри за всички. Те подкрепят и двете враждуващи страни, поради което редовно се оказват в неудобно положение, тъй като двойните им стандарти не остават за дълго в тайна.

Редки мързели

Ако могат да не правят  нищо, Везните определено ще се възползват от това. По време на работа те постоянно си уреждат паузи за пушене и леки закуски, играят пасианси, висят в социалните мрежи, гледат филми. Те не поемат допълнителни задължения, за да не се напрягат за пореден път, а задълженията, с които са се ангажирали според тяхната позиция, се изпълняват на минимум, само за да не се заяждат с тях особено.

Представителите на този знак се опитват да намерят някой, който ще работи за тях, на когото могат да прехвърлят по-голямата част от притесненията и неприятностите си, а самите те отделят време за откровено безделие или за нещо, което ги интересува. За тях е трудно да се мобилизират за някакъв вид активни действия, които изискват неприятни за тях усилия, те се люлеят дълго време, работният им ден започва с трилитрова чаша кафе и го пият не у дома, а при пристигането си на работното място.

Двуличие

Везните казват, че мразят дейности, които включват негативни емоции или контакти с мръсотия. Те твърдят, че са в състояние да откажат и най-изгодната оферта, ако за нейното изпълнение е необходимо да се направи нещо, което да им причини отвращение.

Представителите на този знак се представят за хора с деликатна душевна организация, болно им е да се изправят пред чужда болка, с нехигиенични условия, с неприятни миризми, като цяло се страхуват да се изцапат и избягват излишни преживявания.

И всичко изброено до тук те никога не се притесняват да го афишират като тяхна кауза, но само до момента, когато се наложи да свършат нещо неприятно.

Не се стесняват да използват силата на някой чужд ум

Везните са изключително податливи на чуждо влияние, те са идеален обект за измама, защото са лесни за контрол, не е трудно да ги убедите изобщо в нещо. Те толкова много искат да бъдат добри към всички, че не са в състояние да се защитят и да защитят своята гледна точка, да изпратят по дяволите тези, които им налагат нещо, да се противопоставят на натиск и авторитет.

Често можете да чуете как представителите на този знак говорят с цели фрази, чието авторство принадлежи на някой друг, как те изразяват чуждото мнение, като го предават като свое собствено, само защото днес някой силно се противопоставя на някои техни вярвания; те опровергават постулатите, които вчера лично са пропагандирали с пяна на устата.

Искам да бъда „гвоздеят на програмата“

Везните обичат да бъдат в центъра на вниманието, те често умишлено създават информационен повод, само за да не ги забравят околните. В същото време представители на този знак не се гнусят да създават клюки и шокиращи изявления, които са откровени лъжи.

Те постоянно се саморекламират, публикувайки цялото си ежедневие в социалните мрежи, било то вечерята, която са яли, поредната покупка и самият процес на придобиване. Изключително важно е за Везните да получават положителни оценки за съществуването си, те събират „харесвания“, това повишава самочувствието им, което в действителност е много ниско.

Те също така се нуждаят от положителен отговор на своите действия, за да не изчезне чувството, че са в самия център на живота, че са личности от първа величина, че всички около тях непрекъснато мислят за тях.

esotericblog

 

© 2020 30dumi.eu All rights reserved!

Сюжетът на филма -катастрофа „След утрешния ден“ е възможен и в реалния живот?

Сюжетът на филма -катастрофа „След утрешния ден“ е възможен и в реалния живот?

Учен от университета в Саутхемптън е подготвил научно изследване на климатичния сценарий, представен във филма – катастрофа „След утрешния ден.“ Във филма от 2004 г. глобалното затопляне е довело до…

 

Още по темата – във Фейсбук:


© 2020 30dumi.eu All rights reserved!