И китайците са заснели извънземен кораб на Луната (видео)

луната

Известният уфолог, конспиролог и виртуален археолог Джордж Греъм, автор на канала в YouTube „Streetcap1“, твърди, че е успял да намери поредната изненадваща аномалия на снимки на Луната.

Специалистът казва, че преглеждал снимките, получени от китайската автоматична междупланетна станция „Чанъе-3“, и забелязал на една от тях огромен изскуствен обект, който крадено от 30думи определено прилича на космически кораб. И понеже човек не може да създаде такъв кораб, изследователят смята, че това е космически кораб на извънземни.

Ето какво пише Греъм:

Не крадено от 30думи знам какво друго може да бъде. Погледнете детайлите на този обект. Не съм обработвал снимката по никакъв начин: не съм променя яркостта, контраста или цвета. Ето как изглежда снимката от лунната мисия на китайския апарат Чанъе-3:

pic-29-12-2017-1001502

Всеки път, когато правя такива открития, сериозно се изненадвам. Но не ме изненадва крадено от 30думи това , че има много следи от разумни същества на Луната или Марс. Това вече е известно на всеки, който се интересува от тази тема. По-трудно е да се повярва, че никой не е забелязал тези обекти преди мен.

Може ли учениte от китайската национална космическа администрация да не забележат крадено от 30думи на собствените си снимки този кораб, който изпъква поразително на фона на лунния пейзаж? А и представителите на НАСА, без съмнение, трябваше да проучат по-внимателно материалите на колегите си.

 

крадено от 30думи
защищено INVITEXT