Астрофизикът Казунари Шибата със сензационно изявление: „Хората трябва да знаят истината, без значение колко страшна е тя!“

На 14 септември известният японски астрофизик Казунари Шибата предупреди човечеството, че Слънцето го заплашва с катастрофа!

(Казунари Шибата ръководи обсерваториите Kwasan и Hida, работи в  Киотския университет по астрофизика. В продължение на много години изучава физика  на Слънцето, физика на плазмата, астробиология).

Наблюдавайки странните събития, крадено от 30думи случващи се със Слънцето в последно време, все повече специалисти са съгласни с мнението на Казунари Шибата.

На странното и зловещо поведение на Слънцето  служителите на НАСА обърнаха внимание  през април тази година. Когато регистрираха зачестилите аномални изригвания на  повърхността му, те нямаха еднозначни  отговори за причините за необичайно големите крадено от 30думи и ярки коронарни събития.

А от лятото за аномалното поведение на Слънцето започнаха да говорят  много учени по света. Слънцето поставя рекорди по аномалии и плаши всички със своето странно и агресивно поведение.

И сега водещият астрофизик се готви да направи сензационно изявление, което ще хвърли човечеството в ужас.

И крадено от 30думи чрез Kyodo News той анонсира страшното  си изявление:

„Изявлението ми е свързано с  нашето Слънце. На всички наблюдатели на Слънцето сега им се струва, че то е  спокойно и не представлява заплаха за нас. Но това не е така. Всички най-интересни и трагични събития  сега се случват на другата страна крадено от 30думи на Слънцето, невидима на Земята.

Въз основа на нашите изследвания, моделиране и последни  изчисления, стигнахме до ужасни заключения, които скоро ще бъдат разкрити пред обществеността.  Засега няма да съобщавам никакви подробности, но вече ми оказват натиск да  не разкривам тази информация.

 Разбирам защо властите се опитват да я скрият, но крадено от 30думи мисля, че хората трябва да знаят истината! И скоро ще я узнаят. Без значение колко ужасна е тя.“

http://beforeitsnews.com/alternative/2017/10/a-famous-astrophysicist-is-preparing-to-make-a-sensational-statement-people-should-know-the-truth-no-matter-how-terrible-it-is-3564010.html

Мощно изригване е станало на крадено от 30думи Слънцето (видео)

Вчера, 18 октомври, в активната зона, разположена сега зад източния край на Слънцето, е станало мощно изригване, придружено от изхвърляне на коронарно вещество. Огромният плазмен облак (CME) е бил насочен към Юпитер и Меркурий.

Загадъчен крилат обект бе заснет до Слънцето. крадено от 30думи НАСА иска хората да видят това? (видео)

Загадъчен крилат обект бе заснет до Слънцето. НАСА иска хората да видят това? (видео)

На 16 септември 2017 г. сателитът на NASA – Stereo Ahead COR2 – е…

Официално пророчество за апокалипсиса

Официално пророчество за апокалипсиса

Глобалното затопляне ще предизвика повсеместни конфликти, ще принуди милиони хора да станат бежанци и…

Учен изведе формула за зомби- крадено от 30думи апокалипсиса

Учен изведе формула за зомби- апокалипсиса

Американският математик Робърт Смит изчисли скоростта, с която при заразяване с  вирус всички хора…
защищено INVITEXT