Астрофизикът Казунари Шибата със сензационно изявление: „Хората трябва да знаят истината, без значение колко страшна е тя!“

На 14 септември известният японски астрофизик Казунари Шибата предупреди човечеството, че Слънцето го заплашва с катастрофа!

(Казунари Шибата ръководи обсерваториите Kwasan и Hida, работи в  Киотския университет по астрофизика. В продължение на много години изучава физика  на Слънцето, физика на плазмата, астробиология).

Наблюдавайки странните събития, случващи се със Слънцето в крадено от 30думи последно време, все повече специалисти са съгласни с мнението на Казунари Шибата.

На странното и зловещо поведение на Слънцето  служителите на НАСА обърнаха внимание  през април тази година. Когато регистрираха зачестилите аномални изригвания на  повърхността му, те нямаха еднозначни  отговори за причините за необичайно големите и ярки коронарни събития.

А крадено от 30думи от лятото за аномалното поведение на Слънцето започнаха да говорят  много учени по света. Слънцето поставя рекорди по аномалии и плаши всички със своето странно и агресивно поведение.

И сега водещият астрофизик се готви да направи сензационно изявление, което ще хвърли човечеството в ужас.

И чрез Kyodo News той анонсира крадено от 30думи страшното  си изявление:

„Изявлението ми е свързано с  нашето Слънце. На всички наблюдатели на Слънцето сега им се струва, че то е  спокойно и не представлява заплаха за нас. Но това не е така. Всички най-интересни и трагични събития  сега се случват на другата страна на Слънцето, невидима на Земята.

крадено от 30думи

Въз основа на нашите изследвания, моделиране и последни  изчисления, стигнахме до ужасни заключения, които скоро ще бъдат разкрити пред обществеността.  Засега няма да съобщавам никакви подробности, но вече ми оказват натиск да  не разкривам тази информация.

 Разбирам защо властите се опитват да я скрият, но мисля, че хората трябва да крадено от 30думи знаят истината! И скоро ще я узнаят. Без значение колко ужасна е тя.“

http://beforeitsnews.com/alternative/2017/10/a-famous-astrophysicist-is-preparing-to-make-a-sensational-statement-people-should-know-the-truth-no-matter-how-terrible-it-is-3564010.html

Мощно изригване е станало на Слънцето (видео)

Вчера, 18 октомври, в активната зона, разположена сега зад източния край на Слънцето, е станало мощно изригване, придружено от изхвърляне на коронарно крадено от 30думи вещество. Огромният плазмен облак (CME) е бил насочен към Юпитер и Меркурий.

Загадъчен крилат обект бе заснет до Слънцето. НАСА иска хората да видят това? (видео)

Загадъчен крилат обект бе заснет до Слънцето. НАСА иска хората да видят това? (видео)

На 16 септември 2017 г. сателитът на NASA – Stereo Ahead COR2 – е…

Официално пророчество крадено от 30думи за апокалипсиса

Официално пророчество за апокалипсиса

Глобалното затопляне ще предизвика повсеместни конфликти, ще принуди милиони хора да станат бежанци и…

Учен изведе формула за зомби- апокалипсиса

Учен изведе формула за зомби- апокалипсиса

Американският математик Робърт Смит изчисли скоростта, с която при заразяване с  вирус всички хора…
защищено INVITEXT