Posted in

Инсайдер: „Нибиру съществува и Хилъри знае това“. Светът скоро ще узнае истината?

Бившият служител на Държавния департамент Steve  Pieczenik наскоро предупреди американските граждани за „безшумния преврат“, извършен от кампанията на Клинтън.

Сега източник от Вашингтон, бивш федерален агент  и приятел на Pieczenik, съобщава тревожна информация за все още неиздаваните  писма на Клинтън. Той е говорил  насаме с Pieczenik, и е научил истина, която може да разтърси света из основи.

„Ние все още не сме  предоставили на Асандж всички писма,“ – казва Pieczenik  на източника. „Нибиру е реална и Хилъри Клинтън знае за това.“

Писмата  „строго секретно“ от електронната  поща на Клинтън рисуват зловеща картина, доказвайки,  че тя  е помогнала да се организира дезинформация кампания за Нибиру, когато  работи като държавен секретар през 2010 година.

Клинтън е автор на писмата, изпратени по електронна поща на Франк Подеста и Хума Абедин. В тези писма е изложен зловещият план с а използването на дезинформационните специалисти,  за да може психологически да се повлияе на общественото мнение за Нибиру, която се насочва към сблъсък със Земята.

Откъсът от непубликуваните писма гласи: „Според най-новите изследвания на НАСА / НСА, обектът,  сега известен като Нибиру / Планета X,  наближава вътрешната Слънчева система.  Неговото въздействие вече се усеща в света, ние не трябва да го разкриваме до последния момент …

Моля, използвайте незабавно всички възможни и вероятни източници, за да скриете   обществеността да получи  точна информация за Нибиру и че съществува такава заплаха. Нашите източници трябва да проникнат в често посещаваните онлайн форуми и сайтове, за да сеят недоверие за съществуването на планетата Нибиру. “

Писмо от 5000 думи съдържа допълнителна информация за заплахата от Нибиру за планетата Земя, включително очакваната дата на пристигането и.

„Когато говорих с Pieczenik, той бе сериозно загрижен за това,“ – казва инсайдерът.  „Той има информация, която  ще унищожи кампанията Хилъри. Информацията за Нибиру е неговият „коз“. Той и хората му пазят тази информация с цената на живота си. “

Pieczenik и неговият екип се стремят да разрушат президентската кампания на Хилъри, но признават, че се колебаят с разкриването на информацията за „Нибиру“, защото Доналд Тръмп е обещал да направи сам това разкритие, ако спечели изборите.

„Ние бихме предпочели да видим Тръмп или Путин да решат този проблем,“ – признава Pieczenik „Но, ако е необходимо, ние сме взели мерки, за да може тази информация да стане публична  преди изборите .  Ние вярваме и в двамата, в Доналд Тръмп и в президента Путин. “

Piecznick и неговият екип са предприели решителни действия не само да гарантират, че тази истина ще стане известна на обществеността, но също така и да гарантират сигурността на семействата си, приятели и колеги. Той е изпратил  семейството си в неназована държава, която няма споразумение със САЩ за екстрадиция, за да ги предпази от отмъщението на Клинтън.

„Ние ще следим отблизо изборите,“ – казва Pieczenick. „Два дни преди изборите, ако се окаже, че Хилъри ще манипулира изборите, ние ще изпратим информация за Нибиру на Асандж“.

ОТВЪД РЕАЛНОСТТА

Последвайте ни в Телеграм