Чудесата съществуват , съвети ..

По време на караница или скандал, когато се изясняват отношения, сведете погледа си, и гледайки противника си в слабините, мислено кажете: „В корема – от главата! Така да бъде! “

При размяна на банкноти с голяма стойност или обмяна на пари в  друга валута, е необходимо да гледате  парите, а не този, който ги сменя.

Ако по време на покупки трябва да избирате между две еднакви неща или предмети, трябва да вземете този, който е в ляво.

За да се отървете от болка  опитайте да прикрепите към болното място парче фолио с отразяващата страна навътре и мислено кажете: „Това, което се е залепило, се е отразило“.

За да спечелите състезание, при равни други условия, е полезно да се носите монета, над която предварително  7 пъти сте казали: „С мен (пълното ви име) върви, с мен победи! Така да бъде! “

Ако ви викнат ​по име и след като се  огледате и не видите никой, трябва да кажете три пъти: „Върви на  Изток“ и да направите с безименния си пръст във въздуха кръг,   обратно на часовниковата стрелка.

Ако искате да ви  обръщат  повече внимание хората от противоположния пол, излизайки навън от къщата, гледайки се в огледалото  трябва да кажете, „Хората да видя, себе си да покажа!“

При покупки  за да не бъдете измамени, казвайки името на стоката, гледайте продавача под носа. В същото време, колкото можете по-силно стиснете в юмрук  палеца на лявата ръка .

Не оставяйте нож , забоден в  хляба – това е на караница, не забождайте с вилица хляб – това е на болест; не изхвърляйте нахапан хляб – трябва да се даде за  храна на животните, в противен случай можете да си навлечете неприятности.