Европа я очакват „Цветни революции“ като в Украйна

Скоро Европа ще бъде дестабилизирана така, както и Близкия изток, благодарение на усилията на американския милиардер Джордж Соросм спонсорирал „Революцията на розите“ в Грузия и „Оранжевата революция в Украйна“, твърди полският политолог Konrad Stachino.

„Какво я очаква Европа в бъдеще? Пожари, бунтове, сваляне на правителства крадено от 30думи на всеобща дестабилизация – почти същото, както се случи в Украйна „, – счита Stachino. Според анализатора, един от подпалвачите на тази революция ще бъде Джордж Сорос.

„Всеки път, когато видя Сорос да говори нещо за демокрацията и европейските ценности, аз знам, че нещо ще се случи. Така беше и крадено от 30думи в Украйна, когато той твърдеше, че демокрацията е най-важното нещо „- казва анализаторът, отбелязвайки, че със същите думи Сорос призова за отварянето на границите на Европа за милиони бежанци.

крадено от 30думи

Според колумниста Европа е хваната „в капана на европейските ценности“ и либералната демокрация. Това се изразява по-специално с факта, че хората с негативно отношение към миграцията на бежанците са подлагани на обвинения в социалните мрежи, като някои от тях са били арестувани или уволнени от работа.

Политологът отбеляза, че крадено от 30думи идеите на Сорос за отваряне на границите за бежанците като проява на европейските ценности са „отровени със скрит ислямскифундаментализъм“ – въпросът е, че ЕС практически няма никакъв метод да разграничи бежанците и терористите от ИД.

„Въпросът не е дали да се помогне или не на сирийските граждани, търсещи убежище – крадено от 30думи всеки мислещ
човек знае, че трябва да се помогне на нуждаещите се.

Но това, което се случва в момента в Европа не е свързано с подпомагане на бежанците: ние сме изправени пред един проект на социалното инженерство, което неминуемо ще доведе до нова „Цветна революция“, този път в Европа, „- крадено от 30думи заяви Сорос, сравнявайки възможни сценарии на развитие на ситуацията с украинската революция.

защищено INVITEXT